Marks & Spencer nákupy

20160208

Marks & Spencera jsem měla dlouho zaškatulkovaný jako takový ten drahý obchod uprostřed Václaváku, kde je všechno děsně drahý a babský. To se ale během posledních několika let změnilo a skoro bych i řekla, že se stává mým nejoblíbenějším obchodem vůbec. Bohužel zůstává fakt, že je drahý :D I když určité věci tam seženete za úplně běžné ceny (džíny, boty). Jelikož jsem ale "foodlover", tak mám samozřejmě nejraději jejich sekci jídla! Naprosto automaticky tam kupuju například humus, krevety nebo arašídové máslo. Na druhou stranu mě docela rozhodil fakt, že jsem ve složení mnoha výrobků objevila démonizovaný palmový olej - samozřejmě jsem to zjistila až doma, protože by mě to ani nenapadlo, že zrovna M&S to má zapotřebí ... Takže i tam čtěte složení, i když většinou se jedná o opravdu kvalitní potraviny i výrobky.

oblíbená svačina - müsli placička a ovoce
tohle pitíčko jsem si koupila na doporučení spousty lidí z instagramu - a je to fakt strašně dobrý!!!
miluju všechny "berries"
M&S vyřeší i rychlé obědy - skvělý sendvič s avokádem - ale obsahuje PO :(
řecký jogurt s malinami a medem - další super svačina
nejraději ale mám všechna ta ovocná smoothies a freshe - ráj na zemi
nejlepší humus ever!
sekce pečených dobrot taky stojí zato - mandlový croissant je láska

Také si tam občas rádi něco odnesete domů? Nebo třeba plnou tašku jako já? :D

5 comments

  1. No samozřejmě, že si vždy něco přinesu. Miluji jejich prasátkové bombónky, které neobsahují vepřovou želatinu a mohou je tedy vegetariáni. Humus, růžovej čas, toustovej chleba a polévky. NO,asi jsi mi vyřešila dnešní otázku večeře. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. V M&S mají veganský bonbony? Tak to tam musím! :)

      Delete
    2. To o těch bonbonech jsem ani nevěděla :)

      Delete
  2. Já většinou taky neoejdu s prázdnou, ale u něčeho mě fakt štvou ty jejich přemršťěný ceny. Nicméně mezi moje stálice patří uzená sůl a karamelová poleva. Posledně jsem si tam koupila zelenej čaj s mátou za nekřesťanský peníze, ale chtěla jsem si udělat radost :D no a... byl úplně nedobrej.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo tak někde ty ceny mi taky hlava nebere :/ A máš pravdu, já si tam taky někdy koupila nějaký čaj, kterej byl úplně odpornej :D

      Delete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.