New in | Kosmetika z Parfums

20160118

Dnes jsem si pro vás připravila článek s novou kosmetikou, kterou jsem si objednala z Parfums. Nakupuji tam moc ráda, protože mají přehledné stránky, vyřízení objednávek je super rychlé a zboží si můžete vyzvednou na jedné z poboček zadarmo a většinou už druhý den. Takže za mě pecka. Někde jsem ale četla, že prý posílají naředěné parfémy, to nemohu posoudit, jelikož jsem si tam parfém nikdy neobjednávala a raději to asi dělat nebudu :D Máte s tím někdo zkušenost?
Tentokrát jsem si toho objednala opravdu hodně, ale jak je kolem to slevové šílenství a já si žádné oblečení nekoupila, tak jsem si to prostě musela vykompenzovat jinde :D

Matrix heat buffer
Tenhle sprej pro ochranu vlasů před teplem jsem viděla ve videu u Tess a jelikož jsem si stejně nějaký chtěla pořídit, tak jsem se rozhodla právě pro něj. Prý je dobrý především ve fixaci účesu. Už jsem si ho stihla párkrát nastříkat a musím říct, že to tak skutečně je. Má i fajn (takovou tu kadeřnickou) vůni, takže za mě doporučuji.

Batiste dry shampoo
O suchých šampónech Batiste už snad básnily všechny. Já jsem doposud vyzkoušela jen obyčejný Amica a slavný drahý od Tony & Guy. Dost mě překvapilo, že to vyhrála Amica. Po Tony & Guy jsem nepocítila vůbec žádný rozdíl, takže jsem vůči suchým šampónům dost skeptická. Když jsem ale viděla tenhle v akci za necelou stovku, řekla jsem si, že mu dám šanci. Co se týče vůně, tak je to prostě pina colada ve spreji!

Herbal Time shine & elasticity hair mask
Jak to tak vypadá, stávám se posedlá vlasovou kosmetikou :D Opravdu mám pocit, že mé vlasy strádají a tak se jim ty roky odbývání snažím vynahradit. Masku na vlasy jsem nikdy nepoužívala, jelikož jsem líná ji mít na vlasech moc dlouho, prát kvůli tomu neustále ručníky a tak. Tahle se má nechat působit pouze 1 minutu a to jsem ochotná vydržet i já. Navíc se jedná o přírodní kosmetiku a to je velké plus!

Wolfberry BIO panenský kokosový olej
Kokosový olej je moje stálice. Používám ho téměř na všechno a nedovedu si představit, že bych měla používat něco jiného. Poslouží jako noční krém, tělové mléko, pasta na zuby nebo třeba lubrikant a ráno na něm pak i usmažíte lívance. Pecka!

Bione výživný pleťový krém s mateří kašičkou
Zima je k mojí pleti opravdu krutá a tak jsem musela přitvrdit co se týče vyživení. Tenhle krém mě zaujal především tím, že se jedná o českou značku, která vyrábí přírodní kosmetiku. Těch parabenů a silikonů je všude až až a tak jsem se rozhodla, že zkusím používat více produktů přírodních. Krém má lehkou strukturu a moc hezkou jemnou vůni. Tak jsem zvědavá, jak na něj bude má pleť reagovat.

RYOR Modelin bylinný čaj
Název Modelin může klamat, ale tenhle čaj má podpořit uzdravení pokožky, vlasů a nehtů. Moje pokožka je velmi citlivá a roky s ní bojuju. Jsem ochotna vyzkoušet snad všechno, takže proč ne zrovna čaj. Myslím si, že mi rozhodně nemůže ublížit, navíc chutná příjemně a placebo také dělá divy :D

Makeup Revolution lipstick Divine
Tohle je tak trochu fail. Rtěnka na obrázku vypadala červeně korálově a přišla mi naprostá oranžáda. Jednu oranžovou rtěnku už mám a nosím jí celkem ráda, takže jí stejně asi využiju, ale příště se raději online nákupům rtěnek vyhnu.

V balíčku jsem ještě měla kartáček a pastu na zuby, ale to asi nepotřebujete vidět :D Ale mimochodem kartáčky Curaprox jsou stejně nejlepší a kdo tvrdí že ne, tak je ještě nevyzkoušel :) Máte s některým z výrobků zkušenosti?

P.S, Zkusila jsem opět fotit na základní objektiv, protože mi už ty portrétové přijdou takové ohrané, ale teda ty fotky jsou děsný, za což se omlouvám.

3 comments

  1. Tomu ředění parfémů nevěř. Já jsem tam objednala už asi 5 parfémů a všechny byly v naprostém pořádku. Je to jen taková ta pověra, která se šíří internetem ale podle mě je to prostě blbost :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já si stejně většinou ty parfémy ráda očuchám, ale kdybych tam viděla nějakou stálici za super cenu, tak se tedy bát nebudu ;)

      Delete
  2. tá Herbal time maska vyzerá dobre.

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.