New in | Nový domov

20151107

Již minule jsem naznačovala, že v mém životě proběhly dost výrazné změny. To vše vyústilo v to, že jsem se minulý týden přestěhovala. Řeknu Vám, není to sranda sbalit celý svůj život a odvézt ho o pár kilometrů dál. Bylo to pro mě dost ošklivé období, ale v úterý při cestě do práce jsem si uvědomila, že jsem se s tím už srovnala a že po dlouhé době nemám ten neustálý pocit, že bych něco na svém životě měla měnit. Naopak. Teď nějak cítím, že je vše jak má být. Neříkám, že je všechno ideální nebo mnou vysněné, ale mám z toho dobrý pocit.
K novému bydlení patří i spousta nákupů. Ikeu už mám za sebou - uf. Udělala jsem si ale radost a koupila jsem si tenhle skvělý polštář v H&M Home (musela jsem i s výplní, jelikož tenhle rozměr nikde neměli - málem mě u pokladny kleplo), který už jsem měla nějakou dobu vyhlídnutý, ale nikdy pro jeho koupi nebyla tak správná chvíle jako teď!

Říká se, že do nového bytu to chce novou květinu - já zvolila orchidej. Teď se jen modlím, aby mi vydržela alespoň do konce roku - známe své lidi :D
Jelikož se blíží zima, tak jsem si nakoupila tu nejlepší výbavu - super roztomilé zateplené bačkůrky a asi tunu voňavých svíček. Nejvíc miluju vanilkovou vůni, prakticky ani jiné nekupuju.
Se mnou se samozřejmě stěhovala i moje větev a DIY plakátek s mým oblíbeným upraveným nápisem Don't let the bastards drag you down. Polaroid jsem si přivezla z bleších trhů v Berlíně. Je plně funkční, ale zatím ho mám jen jako dekoraci.
Můj oblíbená parfém jsem ukazovala už v New in článku z Dnů Marianne - pivoňky po celý rok. Tuhle rtěnku už mám docela dlouho, ale nezmiňovala jsem se o ní. Má krásný odstín a perfektně drží, jen se mi trochu hůř nanáší. No ale hlavní je samozřejmě ta umělá kožešinka, bez které se snad žádná bloggerka neobejde!

P.S.: Už jsem se za svůj život stěhovala po páté a stále jsem se na to pořádně nevybavila a nemám ani jednu stěhovací krabici. Je na tom někdo podobně? :D

2 comments

  1. Jo orchidei mam take a zatim mi drzi. :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  2. Stěhování je hrůza, já jsem to musela absolvovat v červnu :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.