Tip | Food | Kavárna | Antonínovo pekařství

20151209

O Antonínově pekařství jsem se zmiňovala již v minulém článku Week. Po té jsem se tam zastavila na snídani ještě v pondělí a rozhodla se, že si zaslouží samostatný článek. Jak jsem psala, sice pšenici moc nejím, ale nic se nesmí přehánět a když je jídlo kvalitní, tak proč si nedat i tu bílou mouku. Pekařství se nachází v ulici Laubova, která vede přímo z náměstí Jiřího z Poděbrad.

Najdete zde typicky české výrobky, jako jsou koláče, různé buchty, čerstvý chléb a za mě vedou nejlepší mandlové loupáky. K těm doporučuji kakao! Mají ale i slané obložené housky nebo chleby s pomazánkami. Já si dala žitný chléb s vajíčkovou pomazánkou a i když nejde o nejfotogeničtější jídlo, tak jsem si moc pochutnala. A pokud jste coffee geek jako já, tak si pochutnáte i na výborné kávě a na zahřátí si můžete dát i polévku.
Interiér je navržený podle typických německých pekáren a povedl se na jedničku. Hlavně podlaha je krásná. Takže až někdy půjdete na trhy na Jiřáku, tak se určitě zastavte pro pečivo na snídani u Antonína.

2 comments

  1. Do Antonínova pekařství se chystám už nějakou dobu a teď jsi mě nalákala ještě víc! .)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě zajdi, třeba se tam i někdy potkáme :)

      Delete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.