Diary | Week

20151213

AnonymouS Coffee je teď moje oblíbená kavárna číslo jedna!

Vzhledem k momentálnímu rozpoložení se raději nebudu pouštět do žádného slohu. Občas i věčným optimistům dojde nadhled a tak je lepší jít spát, protože ráno moudřejší (a veselejší) večera! Dobrou noc.

Krásný dárek z Berlína - káva z milovaného The Barn. Děkuji! :)
První vánoční večírek týdne - se spolužáky z vysoké a mé vánoční kostkované šaty.
Vánoční edice makrónek mě nenechala v klidu, dokud jsem je neměla v kabelce, ale na mou obranu jsem se podělila s lidmi v práci.
Další důkaz toho, že mě moji přátelé znají velmi dobře - káva, káva a zase káva!
A druhý vánoční večírek týdne, tentokrát pracovní - jedna z nejlepších akcí, na kterou se celý půlrok těším a půlrok po akci jen vzpomínám, jak to bylo super. Miluju to tam a ty lidi, takže moc a moc děkuji za super večer a vlastně za celé ty roky, co jsem tam! Letos bylo téma Divoký západ, takže košile byla jasná volba a nebojte, měla jsem i klobouk, ale ten jsem si brala až na místě. Také máte rádi tématické párty a vánoční večírky? :)
A nakonec dnešní cesta do práce.

4 comments

  1. Ahoj, odkud máš prosím tu černou sukni. Je skvělá a tobě moc sluší.
    Mimochodem, sledovala jsem tě tak cca dva roky zpátky, po dlouhé době jsem k tobě zavítala a nestačím se divit. Jsi krásná!
    Hanka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Hani, tu sukni jsem kupovala loni v létě v Reservedu, ale určitě budou mít zase nějakou podobnou :) A strašně moc Ti děkuji, za krásný komentář, moc mě to potěšilo :) Měj se krásně!!

      Delete
    2. Jsem ráda, že tě to potěšilo. Nemůžu jinak, ale neskutečně jsi zkrásněla. Působíš hrozně spokojeně a šťastně (doufám, že se tak i cítíš) a troufám si říct (a to bych před 2 lety určitě neřekla), že jsi fakt sexy!

      Celkem překvapuji sama sebe, píšu spíš negativní komentáře... ;)
      H.

      Delete
    3. Ještě jednou moc děkuju, krásně se to čte a jsem ráda, že jsou změny vidět i navenek :)

      Delete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.