Diary | Week | Vánoce

20151228

Trochu opožděně přidávám další článek Week in pictures z minulého vánočního týdne. Nevím jak u vás, ale u nás byly Vánoce opravdu "veselé", ale já ani nic jiného nečekala :D Každopádně cukroví bylo, jídlo bylo, pohádky byly a viděla jsem oba rodiče i ségru s babičkou a to je hlavní. Navíc jsem dodržela své dvě oblíbené tradice a to je trdelník a Toffee Nut Latté ze Starbucks na Václaváku a druhá je, že s kamarády 23. prosince připravujeme bramborový salát, popíjíme a koukáme se na Lásku Nebeskou a to je opravdu ta úplně největší pohoda z celých Vánoc. Máte vy sami také nějaké své tradice?

Musím říct, že mi ta večeře s kamarády chutnala víc než ta rodinná, jsme prostě nejlepší. Zato jsem se ale moc těšila k našim na snídani, jelikož jsem si taky dovezla vánočku z Antonínova pekařství (fakt mě nesponzorují - bohužel). K tomu jsem si hezky dala kakao (haha, to z Lidlu nemá palmový olej) a byla to paráda. Navíc naši mají promítačku a plátno přes celou stěnu, takže to bylo vážně super.
26. prosince jsem se už vrátila domů a jak to tak bývá, tak mi nechyběla ani pořádná nálož cukroví od maminky - ach ten krásný studentský život! No a na závěr tu mám ještě doporučení na skvělou kavárnu na Václavském náměstí. Mám na mysli divadelní kavárnu Studio DVA, kde doporučuji kávu i víno a hlavně mají opravdu krásný a příjemný interiér. Teď už jen doufám, že se dám trochu dohromady do Silvestra, abych nemusela ležet doma v posteli, ale zase bych neměla druhý den kocovinu, haha. Jak budete Silvestra slavit vy? No a jelikož se "uvidíme" asi až v novém roce, tak přeji všechno nej nej :)

2 comments

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.