New in | Dny Marianne 2015

20150914

Jak to tak v životě bývá, ne vždy je nám zrovna do smíchu a občas na nás sedne nějaká ta depka. S podzimem se mi to stává takřka pravidelně. Ačkoli mám tohle roční období moc ráda, tak mi přeci jen jasné dny plné světla chybí a podepisuje se to právě na mé náladě. A co že je lék na špatnou náladu? No přece nákupy, která z nás by to neznala! Proto musím říct, že Dny Marianne jsou perfektně načasované. Mně na ně tentokrát muselo stačit jen páteční odpoledne, ale jsem zato celkem ráda, protože jak se znám, tak bych byla schopná nakupováním strávit mnohem více času a pravděpodobně zbytečně a tím pádem by se výsledný efekt mohl změnit z radosti z nákupů na novou depresi z nákupů. Teď už ale konec vykecávání, mám chuť se pochlubit s úlovky. A nezapomeňte se pochlubit, co jste si koupili vy :)

Asi největší radost mám z nových bot. Nějaké kotníčkové boty bez podpatku jsem chtěla už loni, ale přišlo mi, že mi moc nesluší. To jsem ještě nevěděla, že si stačí pořídit ty se špičatou špičkou a malým náznakem podpatku a je vystaráno. Radost mám i z toho, že jsou kožené, takže doufám, že mi nějakou dobu vydrží a bude to láska na celý život (nebo alespoň pár let).
Další velkou radost mám z parfému od L'Occitane, který voní po mých milovaných pivoňkách. A když už jsem tam šla, tak jsem si musela vzít další balení oblíbeného krému na ruce. Jako dárek k nákupu jsem pak dostala malý mycí krém, který si nejspíš nechám někam na cesty.
K parfému jsem si pak v Sephoře koupila ještě miniaturku vůně do kabelky, která naštěstí voní skoro úplně stejně. Dlouho jsem také pokukovala po the Porefessional od Benefitu. Od téhle značky nic nemám a moc se mi nechtělo za 1120 kupovat celé balení a to ani se slevou, ale když jsem u pokladen viděla tuhle miniaturku, tak jsem ji hned přidala do košíčku. Dále jsem chtěla zkusit nějakou ze sephoráckých rtěnek. Původně mě lákaly vínové a fialové odstíny (když je ten podzim), ale nakonec se mi zalíbil tenhle oranžový, který ve skutečnosti vůbec není tak pigmentovaný, což mi ale vyhovuje a jsem z něj nadšená! Co se týče béžového stínu, tak jsem už potřebovala jako sůl, jelikož jediné stíny, které vlastním, jsou Urban Decay Naked 3, kde žádný takový stín bohužel není. Teď už mám snad vše co potřebuji a dokonce mi přijde, že tenhle odstín bude fungovat i jako rozjasňovač.
V Sephoře jsem dostala i dva vzorečky, miniaturu řasenky a mini čokoládku. No potěšilo mě to, co si budeme povídat.
Poprvé v životě jsem navštívila i prodejnu Manufaktury, kterou jsem měla na seznamu kvůli krémům na ruce. Nakonec mi padlo do oka i bahno z mrtvého moře, protože jsem kdysi měla podobnou masku a moc mi vyhovovala. Bahno se prý dá použít jako maska na obličej, jako maska na vlasy a i jako obklad na bolavé klouby (což poslední dobou po posilování občas pociťuji v levém lokti). 
A málem bych zapomněla na poslední věc - šátek na kterém je vše focené jsem si koupila v C&A a je to moje další podzimní láska. Je strašně příjemný na dotek a bude vypadat skvěle snad ke všemu.

To je vše, není toho málo, ale na mou obhajobu - přítel toho měl snad ještě víc! Většinově je to kosmetika, což trošku překvapilo i mě samotnou, ale evidentně to je to, po čem momentálně má materialisticky založená duše touží.

5 comments

  1. Pěkné věci sis pokoupila :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  2. Z jakého obchodu máš prosím ty botky? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujuu!! Já totiž nějaké takové sháním a připadá mi, že všechny jsou jak kopyta .. A tyhle vypadají moc dobře, takže aspoň vím, kde hledat :D

      Delete
  3. Moc pěkné věci jsi nakoupila! :) brala bych všechno!

    blogger
    Style Solution

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.