Jídlo | Recept | Tip | Rychlá snídaně, když není chuť jíst

20150827

Poslední rok mám docela problém se snídaněmi. To poslední, na co po probuzení myslím, je jídlo a většinou to končí tak, že sním dvě lžičky kaše a zbytek dojídá přítel - mimino :D. Jako budoucí výživový poradce samozřejmě vím, že je snídaně základ dne a tak se do ní vždy přemluvím. V poslední době jsem si oblíbila především různé koktejly, ať už jen ovocné (kdy jindy než v létě) nebo i více výživné, protože ty vypiji během dvou minut a mám pokoj. Dneska mám pro vás tip na můj oblíbený koktejl s vločkami a proteinem - takže úplně ideální start. Jediné co kromě ingrediencí potřebujete, je tyčový mixér.

Koktejl si můžete vždycky uzpůsobit podle toho, co máte v lednici, ale mně se osvědčilo použít 1 banán, 2 lžíce vloček, 1/2 odměrky vanilkového proteinu a dolít do 300 ml mlékem. Všechno pak už jen stačí dobře promixovat a je hotovo.

Také máte někdo takové problémy se snídaní nebo jsem jediná vadná? :D

Co se týče proteinu, tak já do koktejlu používám tenhle od MyProtein, který kromě bílkovin obsahuje i mletý oves, psyllium nebo třeba extrakt ze zeleného čaje a především je chuťově celkem dobrý, což je na protein co říct.

2 comments

  1. - ja jsem na tom se snidani mnohem, mnohem hur ! kvuli praci jsem nucena veceret az ve velmi pozdnich hodinach a rano tak nemam ani hlad, ani chut.. za to si (ac jsem dospela a ziju davno sama) od maminky, ktera je (taky) nutricni terapeut pokazdy vyslechnu samou "chvalu"
    ja zase misto proteinovyho prasku pouzivam susenou syrovatku linii, ponevadz ma taky vysokej podil bilkovin a minimum sacharidu
    - jinak priste pozor na interpunkci (kazi to dojem celyho - jinak fajn - blogu)

    ReplyDelete
  2. Jo tak práce s režimem dokáže zamávat, to taky znám ... jinak díky za upozornění a pochvalu ;)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.