Comeback

20150613

To co jsem čekala, že se stane se skutečně bude dít. Rozhodla jsem se vrátit se k blogování. Rozhodně to ale nebude jako dřív. Dřív mi strašně záleželo na tom, co si kdo myslel. Snažila jsem se všem zavděčit a to bylo špatně. Především jsem blog orientovala špatným směrem. Ano, móda mě baví, ale ne do té míry, abych mohla denně oslňovat novými kreacemi a ani do té míry, abych musela neustále prosit lidi kolem sebe o focení toho co mám na sobě. Často to pak byla spíš povinnost než radost a tak by to být přeci nemělo. Blog je něco, co má člověk dělat s radostí ve volném čas (když nepočítám ty výjimky, které se tím uživí) a ne něco, co člověk dělá jenom proto, že by měl.
Už dávno mě stejně nejvíc zajímá právě jídlo (o čemž vypovídá i obor mého studia) a v tom nastává ta největší změna. Blog bude tentokrát především o jídle, Nejsem ale žádný šéfkuchař, proto čekejte spíš postřehy, co jsem kde objevila, co se dá kde koupit, co mi chutná, co mi vadí, co se dá kde sníst a občas i co se dá jak uvařit a dost často co se dá jak upéct. Může se tu objevit ale i třeba tip na nějakou zajímavou akci nebo tip kde si koupit ten nejlepší květináč (je to tenhle ). Pravděpodobně to bude takový zápisník mých postřehů, naprosto upřímný a plný nadšení. Doufám, že někdo bude se mnou tato nadšení sdílet a třeba pak se mnou objevovat nové kavárny, protože takový parťák by se mi moc hodil!

3 comments

  1. Moc pekne fotky! Od kohopak jsi dostala ty pivonky? :)

    ReplyDelete
  2. Jéé, koukám, že je nás víc, co se vydávají novými směry :) Mně teď učarovala hlavně káva, tak jsem zvědavá, co se tu na blogu objeví :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.