21

20131207

Tak přesně tolik mi bylo ve čtvrtek ve čtyři odpoledne let. Nepatřím mezi ty lidi, kteří by museli dostat milion dárků a posuzovali ostatní podle toho, jaký dárek od nich dostali a jestli jim popřáli. Já se bez toho obejdu, ale i tak ten den vnímám slavnostně a ráda si dopřeji to, co si přes rok odpírám. Například je pro mě základ pořádná snídaně venku. Obvykle chodíme s kamarádkou do Starbucks, ale tentokrát jsem dostala větší chuť na sendvič a "Tiramisu" z bageterie.

Po krátké procházce a nákupech jsem se přesunula k ségře na oběd. Moc jsme si pochutnaly na zapečených žampionech a jako překvapení jsem dostala krásný dort z cukrárny Světozor. Krom toho mě moc potěšila knížka Abeceda módy, kterou už mám rozečtenou a určitě se o ní ještě zmíním. Nakonec jsem ještě v taštičce objevila skvělou řasenku a lak na nehty, který na mně také brzy uvidíte. 

Dárek od přítele mě teprve čeká, jelikož si ho chci užít bez zbytečného stresu, který mám kvůli zápočtům ve škole. Moc dárky neřešíme, ale zvykli jsme si, že se na narozeniny vždy pozveme do nějaké hezké restaurace a uděláme si pěkný večer. Jak jsem psala, tak večeře nás teprve čeká, ale milovaný si neodpustil květinu, ze které jsem také nadšená, jelikož mám lilie mnohem raději než růže. Někdo je na tom stejně? :)

1 comment

  1. To vypadá jako ideální narozeninový den (hlavně kvůli té snídani, samozřejmě :D)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.