the taming of the shrew

20130615

Přeji pěkné sobotní ráno. Doufám, že jste se vyspali lépe než já. Ne že bych někde do noci řádila, to jen do jedenácti. Pak mi zvědavost nedala a musela jsem se podívat na fotky a rovnou jsem je i upravila a výsledkem je usínání v ranních hodinách a vstávání jakbysmet. No ale od začátku. Včera večer bylo na plánu divadlo a to sice můj oblíbený Shakespeare. Předtím jsme si ale chtěly se ségrou zajít na něco dobrého k jídlu a padla volba na kavárnu Monolok. Ta jejich káva je opravdu dokonalá a ani domácí chléb s uzeným lososem rozhodně nebyl střelou vedle. To samé platí i pro představení Zkrocení zlé ženy. Moc se mi líbil Filip Blažek, ale všem role sedly a my jsme odcházely spokojené. 

No ale přeci jen se to tu tak trochu točí kolem oblečení a tak bych neměla zapomenout okomentovat, co jsem si tedy vzala na sebe. Rozhodně dnes bych to neměla zapomenout. Kdysi jsem přidávala fotku těchto šatů pouze na poličce, ale poprvé je můžete vidět na mně. Jsou od Karen Millen a jejich střih je prostě famózní. Uznávám, že přes to sáčko toho vidíte méně, než by se slušelo, ale co není dnes, bude jindy. Zbytek tvoří překvapivě věci z Primarku. Kabelka je do divadla trochu větší, uznávám, ale pak bych s sebou nemohla tahat aparát k focení, což by byla, minimálně pro mě, trochu škoda. Naštěstí to zachraňují ladící a naprosto nepohodlné balerínky. No, jsem se to ale rozepsala...amen.
/ šaty - Karen Millen / ostatní - Primark /



18 comments

  1. Nesmírně Ti to sluší! :)
    Jsi kočka.

    ReplyDelete
  2. moc ti to sluší :)
    ty šaty vypadají moc hezky :)

    ReplyDelete
  3. Ty jsi taková kočka, máš dobrou postavu a krásný obličej a vlasy, vážně! Tak proč si tak nevěříš? Připadáš mi tak smutná, nespokojená sama se sebou. Trošku toho sebevědomí! Vždyť ty si to můžeš dovolit!:)

    ReplyDelete
  4. máš krásne balerínky :-)))

    http://luciapodmanicka.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. Shakespeare je dobrá volba :)! Sako i šatičky (Karen Millen je skvělá, těším se, až budou vidět víc ;))super, vůbec máš celkově outfit hezky sladěný. A tedy nedá mi to a musím souhlasit s Iszou - Tvůj blog sleduju už delší dobu a rozhodně si myslím, že není proč se jakkoli schovávat a nechat se rozhazovat anonymy. Buď prostě sama sebou a stůj si za tím. Jsi krásná a moc sympatická slečna :). Ada

    ReplyDelete
  6. domácí chléb s uzeným lososem ? aaaa kombinace přímo pro mě, tomu bych neodolala :)
    tenhle účes ti moc sluší, a pravda, kabelka je do divadla možná trochu větší, ale to není nic proti tomu, že jsou lidé kteří by tam šli klidně v džínách a běžeckých teniskách :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No co jsem tam viděla, tak moje kabelka byla vcelku malá záležitost :D

      Delete
    2. Doufám, že nenarážíš na mojí miniaturní Dunlopku s Johnem McEnroem slavícím vítězství ve Wimbledonu, sestřičko... :DDD

      Delete
    3. Haha, ne, jistě že ne :D ;)

      Delete
  7. Chtěla bych Vám moc poděkovat za komentáře, obzvlášť pak Isze a Adě :) Nevím moc co k tomu napsat...prostě mám teď trochu těžší životní období a doufám, že to zase přejde, ale potřebuje to čas. Opravdu si ale moc vážím toho co jste napsaly :)

    ReplyDelete
  8. ten blazer je fakt zaujímavý :)

    ReplyDelete
  9. Ahoj Kláro, máš to nádherně sladěné, tyhle barvy taky miluju. Kabelka tam byla určitě jedna z nejkrásnějších, naposledy v divadle jsem potkávala jen lidi v džínách a teniskách, já tam byla v šatech za exota, no co už :oDDD
    Přeji ti, aby se vše brzy v dobré obrátilo a do té doby pevné nervy a hodně podobných rozptýlení.
    Veronika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, na rozptýlení už se chystám :)))

      Delete
  10. To sacko nema chybu, hezky zkombinovane. Na te treti se mi libis nejvic. A dekuju moc moc za krasny komentar <3

    ReplyDelete
  11. Parádní kombinecee, skvělý!

    ReplyDelete
  12. What a cool look ;)

    http://closertotheedge1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím), tak třeba u mě najdeš tip, kam se vydat a snad i nějakou radu, kterou jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.