Don't feel good

20121119

Poslední dobou mě blog nebaví tolik co dřív. Důvodem je asi stále menší a menší odezva. Já nepotřebuju 20 komentářu "sluší ti to", ale tak když je pod článkem nějaká otázka, tak třeba aspoň odpověď na ní bych čekala (jo vím, divný slovosled).  Ale na druhou stranu jsem také čím dál tím víc nespokojená sama se sebou. Ono když jste celý týden doma, tak máte hodně času přemýšlet. Holt hlavu vzhůru a chvilku se budu soustředit na jiné věci. Ještě aby se mi uzdravila záda a budu moct i cvičit.

(outfit z jedné z mnoha návštěv Kauflandu)


/ jacket - NY / top - F&F / jeans - Bershka / bag - Lindex / shoes - Humanic /

21 comments

  1. Je znát, že tě to nebaví a že je to celé takové odbyté. A pak se i zmenšuje chuť komentovat. Co se dnešního outfitu týká, tak super, moc se mi takhle líbíš. Kalhoty přes boty vypadají mnohem lépe než do bot - to zbytečně zkracuje nohy. Do toho ty jinak učesané vlasy, perfektní.

    Pěkný den.
    Veronika

    ReplyDelete
  2. řekla bych, že problém bude spíš v motivaci něco ti psát... Moc sem nepíšeš a když ano tak jsou to většinou jen outfity - a co jiného napsat než sluší ti to? :o)

    ReplyDelete
  3. hodně lidí holt jen nakoukne a proč by se psal s komentářem, a návštěvnost máš.) ale komentář určitě potěší, mě osobně taky ten 1-2-3 které se mi pod článkem občas objeví :) jinak nespokojenost, to je taky něco pro mě..) pěkná kabelka!

    ReplyDelete
  4. Dávám bod tomu triku. :)
    Chápu tě, mám to podobný, akorát s nula komentáři. :D

    ReplyDelete
  5. Taky jsem kolikrát takto nespokojená...Vlastě jsem i párkrát uvažovala o zrušení mého blogu..
    Ale tvůj blog je super a moc se mi tvé články líbí!Takže jen tak dál:-)
    A co se outfitu týče to se mi zas líbí to perfektní tričko a kabelka♥

    http://fashionorlife.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. to tričko je super! můžu se zeptat kolik stálo? :)
    viděla sem podobné v H&M, ale to bylo docela drahé takže jsem si ho nakonec nekoupila :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hele mám ho už rok a stálo mě něco přes kolem stovky, myslím.

      Delete
    2. sakra, to už ho tam asi mít nebudou že? :D

      Delete
  7. kdy jsi kupovala to tričko prosímtě? je luxusní!

    ReplyDelete
  8. Jsem na tom stejně kočko... škola mě nutí pořád tvrdnout doma a tak mi chybí jednak juchání venku s přáteli a jednak "pocit že jsem hezká" - rozuměj neustále v teplácích a přítelově tričku s mastnými vlasy, obložená horou učení, politá kafem nebo čajem.. určitě víš, jak to myslím :) Vždycky si říkám, že až budu mít za sebou zkoušku/seminárku/státnice atp. tak se pěkně načančám, budu juchat do alelůja a budu dělat všechno, co mi chybí! Ale vyrojí se pak vždycky tisíc dalších věcí a tak to často nedopadne dle mých představ :)
    Ale abych si tady jen nestěžovala - pomáhá mi zajít na víno s kamarádkou, s přítelem nebo s kýmkoli ven a když na to není čas, alespoň si zapálím svíčku a pustím si svůj vyprošťovací playlist. V největší krizi jsou to Beatles - Here comes the sun (ta funguje už asi 1000 let) a Nina Simone - Ain't got no.
    Určitě obě znáš, ale povinně si je teď pusť a doufám, že trošku pomohou :)
    Jinak čtu strašně ráda každý Tvůj článek! Obvykle moc nekomentuji, ale snažím se zlepšit ;)

    ReplyDelete
  9. Kočko, rozhodně to tady nebal! Každá občas nestíháme věci, který nejsou tak důležitý jako náš osobní život a ty věci nás přestávají bavit, ale kdybys blog zrušila, pak někdy by tě to mohlo mrzet :) Taky se občas cítím nehezká, zaprděná sama doma, ale vždycky se nějak zvednu a jdu dál :)

    ReplyDelete
  10. A co myslíš že já? Sice bloguju teprve chvilku, ale odezvu mám téměř nulovou :/ Přeju, ať se ti daří :) A nebal to ;)

    ReplyDelete
  11. Ale no tak ,hlavu vzhůru...tvůj blog zbožňuju, je to jeden z mých nejoblíbenějších a moc by mě mrzelo kdyby si to vzdala :/
    Každopádně chápu jak ti je, já sice začínám s blogováním, ale mám pocit, že si asi můj blog žádné čtenáře nikdy nenajde :(
    Ale ty nezoufej, bude líp :)

    ReplyDelete
  12. Krasny blog, skvele outfity a uzasny styl...tohle je blog, ktery rozhodne stoji za to, takze na blogovaci pauzu urcite nepomyslej:)
    A hned se hlasim mezi followery!

    CHIC SICILY

    ReplyDelete
  13. Ten slovosled je správně:)
    A bohužel z tvých očí jde poznat, že se "máš ne úplně ráda"... chce to zvednout sebevědomí. Je lehké říct "nezabývej se kravinama", ale velice složité, to udělat, já vím. Každopádně ti držím palce. Zasloužíš si být obdivovaná a milovaná, i sama sebou.

    ReplyDelete
  14. Nepřibrala jsi trošku? Hlavně na těch nohou, zdá se mi, že se to docela podepsalo. Vypadají tak nějak mohutně a postavu dělají dost těžkopádnou. Nepřemýšelal jsi někdy o investici do lepších kalhot, které by to tolik nezvýrazňovaly?

    ReplyDelete
  15. mela sem podobny pocity a blog sem si zrusila :). tedka je to tak lepsi,zapremyslej o tom))

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.