Tip | Food | Snídaně

20160107

Dnes mám pro vás úplně jednoduchý tip na zdravou, dobrou a hlavně super rychlou snídani, když se vám prostě nebude chtít nic připravovat, ani špinit nádobí, ale nebudete chtít vyloženě "prasit". Stačí do misky nasypat vločky (já jedu ovesnou klasiku), zalít je trochou horké vody - nesmí plavat, spíš je jen tak pokapat. Poté přidejte bílý jogurt a cokoliv, co máte rádi. U mě vede kombinace mandlí, rozinek, chia semínek a medu. Jako dobré varianty mi přijde třeba ještě skořice, nakrájené ovoce a kokos. Přidáním horké vody vločky nebudou tak tvrdé, ale vznikne taková "kaše" a přitom nemusíte nic vařit. Takže dobrou chuť a dejte mi vědět, jak si připravujete ranní vločky vy :)

2 comments

  1. Já si nasypu vločky do misky, zaliju je mlíkem, dám na minutku a půl do mikrovlnky a mám rychlokaši. Pokud je to moc tekutý, přidám vločky, pokud moc tuhý, přiliju mlíko. A pak si do misky nakrájím ovoce, miluju skořici a kokos, tak to střídám. A když jsou oříšky, tak ty si taky přidám :) Nebo čokoládu nalámanou.
    P.S.: Kdyby ses do Brna vážně vypravila, dej pak vědět, ráda tě provedu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je klasika, jen já jsem vybíravá a je to ne mě pak většinou moc teplý a nechci čekat, než to vychladne ... jojo, po ránu bývám na pěst :D ... a s tím Brnem tě beru za slovo ;)

      Delete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.