Smoothie a dovolená v Beskydech

20150706

Momentálně zdravím z nádherné chaty v Beskydech. Před sebou mám výhled na Lysou horu a říkám si, že ta příroda možná není až tak špatná a jsem ráda, že mě sem nakonec Adam dokopal. Abyste tomu rozuměli - já a příroda se moc nekamarádíme. Nesnášim veškerou havěť jako pavouci, brouci, hovada a komáři a taky třeba neumim jezdit na kole a nevlastním pohory. V neposlední řadě trpím dost silnou alergií na trávy. Takže když se to všechno sečte, v Beskydech by mě fakt nikdo nečekal. Na druhou stranu je moc fajn týden neřešit make-up a co si vezmu na sebe a kde se stavim na kafe

Původně jsem chtěla přidat článek rovnou odsud (a že je co fotit!), ale to bych nesměla být tak pitomá a nezapomenout doma čtečku karet. Takže teď už jen rychle tip na smoothie a další článek, tentokrát už horský, bude nejspíš v neděli. Mějte krásný týden a užívejte si sluníčka!
Na tohle smoothie jsem použila už jen prakticky "zbytky" z lednice, ale bylo výborné! Na jednu sklenici jsem rozmixovala 1 zralý banán, 2 menší broskve a hrnek čerstvé ananasové šťávy. Momentálně je to má nejoblíbenější kombinace!

2 comments

  1. Mňam to smoothie! Na fotky se těším, užívej. :)

    ReplyDelete
  2. Smoothie si chci také dělat :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.