Snídaně a svačiny

20140109

Nahromadilo se mi ve foťáku pár fotek jídla, jak jinak. Jsem v tomhle tak trochu maniak, ale před Vámi se za to nemusím stydět, protože vím, že hodně z Vás je taky takových. Je tam hodně věcí z Marks&Spencera, jelikož je to ještě pozůstatek z Vánoc. Od maminky jsme totiž s přítelem dostali poukázky a muselo to prostě padnout na jídlo. Pokud si chcete koupit něco opravdu dobrého a kvalitního, tak běžte tam. Koupili jsme si tam třeba boloňskou omáčku v plechovce a musím říct, že by se dala zaměnit s domácí a to i složením a právě při nakouknutí do složení, mi nebylo líto ani těch peněz (ehm, poukázek). Také rádi nakupujete potraviny v M&S?
Jedna z mých nejoblíbenějších snídaní - celozrnné pečivo s máslem, hermelínem a marmeládou. Tuhle marmeládu jsem dostala k Vánocům od spolubydlících a je náhodou také z M&S. Je vyrobena z červených sicilských pomerančů a v téhle kombinaci je asi už nenahraditelná. A samozřejmě na snídani nesmí chybět zelený čaj. Ty během zkouškového vypiji přesně 4 denně. Jeden ke snídani, jeden po snídani, jeden odpoledne a jeden večer. V noci pak ještě jeden ovocný a jsem teda barbar, ale u mě vede Pickwick!

Zdravé mlsání u televize. Někdy je to okurka a někdy zase zmrzlina...to abyste si zas nemysleli :)

Další skvělá snídaně. Celozrnná pita z M&S se šunkou s 96% masa a sýrem goudou. Nesmí chybět ani salát a kousek zeleniny. Ovocnou složku pak zastává berry smoothie z M&S.

Studijní svačinka aneb cukr je potřeba. Ty nejlepší máslové cookies s bílou čokoládou a mandarinka. Mimochodem mandarinky jsem se naučila jíst teprve před měsícem a teď je jím denně!

Zase jiná studijní svačinka aneb když mají v Bille maliny! Jak já miluju maliny!

A poslední je dnešní snídaně do postele, kterou mi přítel přichystal, než odešel do práce. Mohli jste jí vidět už na Facebooku - tady. V tom hrnečku je ovesná kaše a javorový sirup jsem objevila až dnes a nechápu, jak jsem bez něj mohla žít!

Tak to by bylo pro dnešek asi vše. Klidně pošlete odkazy na Vaše podobné články, ráda se podívám a to učení na zkoušky přeci chvilku počká :D Kdo to má stejně? :)

16 comments

  1. V m&s bych se mohla zivit, akorat to docela leze do penez ^^ jsem ted v anglii, takze je to tady jako normalni supermarket a vsechno je tam aspon o par procent drazsi (i veci, ktere nejsou nijak extra kvalitni) ... Chodim tam hlavne na jejich snack packs vseho druhu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé to se máš, ale s těma penězma věřím no...jak píšu, dostala jsem poukázky, jinak to opravdu není na běžné stravování, tedy u nás rozhodně ne a v Anglii jsem nikdy nebyla, ale všichni o tom básní :)

      Delete
  2. Taky prokrastinuju u článků :D Já teda mandarinky miluju a v zimě je jím pořád. A maliny, mmm, dala bych si!

    ReplyDelete
  3. baštíš úplně maloučko oproti mě :D ale hezky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdepak, nejsou tam obědy a večeře, tím to bude :D Jenže obědy většinou nejsou moc fotogenické a na večeře už je tma...

      Delete
    2. snídaně můžou být ale klíďo píďo velikááánský :P miluju snídaně :D

      Delete
  4. Všechno jídlo vypadá skvěle :) Dala bych si maliny :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Já ráda fotím jídlo, hlavně tedy na Instagram. Jinak v M&S mají dobré věci, osobně se mi líbí hlavně máslové sušenky.
    Jinak také dávám tyhle články na blog: anesagill.blogspot.com (když se zadá do vyhledávání food) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám naprd foťák na mobilu, takže sice instagram taky mám, ale je to bída :D a děkuji za tip, ráda se podívám ;)

      Delete
  6. To je zajímavá kombinace sýr a marmeláda. Přijde mi to takové americké. :D
    Já otevřít balíček sušenek, tak je všechny zbaštím naráz. :D

    Zítra zrovna budu ukazovat svou typickou předsnídani v tomto období. Tak uvidíme, kdy se zase rozežeru. :D
    A co se čaje týče, tak u mě vede mátový čaj.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem okoukala, když jsem byla v Německu u jedné rodiny a tam to jejich maminka snídala denně :D

      Delete
  7. mnam same mnamky!


    Pozyvam na NOBILIS TILIA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. v M&S majú najnádhernejšie a najmňamóznejšie veci na svete! :)

    ReplyDelete
  9. yummy stuff! !

    http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.