Pánský svetr

20140115

Dnes jsme se snad po roce sešly se Ceady a bylo to vážně super. Skvěle jsme si popovídaly, vyfotily se (a tímto se jí omlouvám, že jsem se nenaučila ostřit!) a koupily i pár věcí. No prostě fajn odpoledne a určitě musí být více takových. Takže snad tu přeci jen nějaké ty outfity budou, když ten můj chcípáček už moc nefunguje. Mám stejný kabát jako minule, protože ho teď nosím prakticky pořád, ale navíc je tu čepice a poprvé můžete vidět mou kabelku z Primarku v Barceloně, kterou už mám od září. Zajímavostí je pak svetr, který jsem si půjčila od přítele a doteď lituji, že jsem si ho nekoupila také. Je z pánského F&Fa je opravdu skvělý. Je totiž z vlny merino a tak i přes tenkost je teplý a moc příjemný. Také si občas půjčujete něco od svých protějšků nebo si rovnou kupujete z pánských kolekcí?

/ kabát - Esprit / svetr - F&F (pánská kolekce) / kalhoty - Bershka / čepice - C&A / šála - Pierre Cardin / boty - ccc / kabelka - Primark /

6 comments

  1. Od přítele si nic nepůjčuji - ale rovnou ho přesvědčím, že je mu to malý, a zabavím :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jo, když on ho dostal ode mě k Vánocům a to by bylo blbý :D

      Delete
  2. Já si od přítele bohužel nic nepůjčuji, jelikož on nosí mikiny a já v nich vypadám jak v pytli :D, ale ten svetr, i když není moc vidět, vypadá dobře, hlavně barva, hned bych ho šoupla k legínám :)

    ReplyDelete
  3. půjčuji si často jednu mikinu:) a teď mám jeho ponožky - tajně, mám jen kotníčkové a v těch je zima!:)

    ReplyDelete
  4. na to, ze ta taska je z primarku, vyzera dobre ;)

    ReplyDelete
  5. co to je za modu jako?nudná umrlkyně bez stylu?

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.