Lednové šílenství

20140113

Tím nadpisem myslím slevy. Všichni to znáte. Po Vánocích je potřeba vyklidit sklady se zimním zbožím a tak se dají věci do slev a lidé šílí. Tento rok mi ale ani to šílenství nepřišlo nijak velké. Včera jsem se totiž také konečně byla po něčem podívat a frontu u poklady jsem nestála ani jednou a to je právě ono. Obchody jsou sice plné hadrů i lidí, ale nic moc tam na sebe nenajdete. Jak už jsem psala, všude samé hadry, Hadry a HADRY! Já už jsem se dávno smířila s tím, že vlněný svetr za 400Kč nenajdu, ale já ho prostě nenajdu vůbec a když, tak je v tak debilním střihu nebo se válí po zemi. Opravdu by mne zajímalo, kde teda budu rozšiřovat šatník. Nakonec jsem přeci jen něco ulovila, ale v plánu toho bylo mnohem víc (viz článek Lednová hmotná přání).
 Leopardí boty - hned jak jsem je v M&S viděla, tak jsem se zakoukala. Leopard je úplně skvělý a podpatek nízký. Problém bude asi v jejich "plastovosti", ale uvidíme, jak si s tím poradím. Každopádně za 149 Kč jsem je tam nechat nemohla.


Černý univerzální top - je se zavinovacím efektem, který mi nedělá velké břicho (jako ten v Lindexu). No to byla láska na první vyzkoušení a už se těším, až ho vezmu někam ven.

Obyčejná černá čepice s trochou angory - je dost "dlouhá", ale dá se ohrnout a stála 125 Kč, takže opět jsem jí tam nemohla nechat, tentokrát v C&A.

A taky tu mám něco z kosmetiky - mým favoritem se stává značka Eucerin, jelikož funguje naprosto skvěle na mou atopickou pokožku. Za nedlouho hodlám vyzkoušet i jejich pleťovou kosmetiku. Pokud by byl zájem, mohla bych na tyto výrobky udělat i nějaké recenze, jelikož mi maximálně vyhovují, obzvlášť relipidační sprchový olej, to je můj miláček.

A to je zatím vše. V nejbližších nakupovacích dnech mě čeká balíček z parfums.cz, návštěva Ikey a ještě nějaké ty obchody s oblečením. Koupila jsem si vlastně ještě pár blbůstek, ale ponožky sem nejspíš fotit nebudu :)

A ještě dotaz na závěr:  Nemáte nějaký tip na co nejkvalitnější oblečení, ale s cenami přeci jen trochu při zemi? Něco jako H&M Trend, ale lepší střihy, prosím

15 comments

  1. Klárko, mě letos nenadchlo vůbec nic. Byla jsem dokonce i v 70km vzdáleném Brně, ve všech střediscích, hlava na hlavě, ale statečně jsem se prodírala mezi ostatními a prostě se mi ani nic nelíbilo. Koupila bych si něco, i kdyby to ve výsledku vůbec ve slevě nebylo, ale letos jsem fakt zklamaná, nicméně tvoje věci se mi líbí. Jsou takové univerzální, takové, pro které sáhnu vždycky, když je vidím. :)

    Jinak já si teď kupuju trička s svetříky v Lídlu, vím, je to tam občas boj, ale kvalita je super, navíc za tu cenu. Do New Yorkeru, Tally už vůbec nechodím. V Terranově stojí za něco jen pánská móda (fakt trička z pánského oddělení jsou ještě levnější než z dámského a o mnoho příjemnější na těle a kvalitnější, navíc nejsou přebraná), občas se něco naskytne v CAA, ale jinak jsem taky zoufalá...
    thechangeofmissy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně, klidně bych si něco koupila i za plnou cenu, ale není co. A také si všímám, že u pánů ta situace není tak zlá a občas mrknu do jejich oddělení. Třeba teď přítelovi závidím jeden svetr, co jsem mu dala k Vánocům a už si s ním sama vymýšlím outfity :D Jinak děkuji za tipy, určitě to omrknu :)

      Delete
  2. za slevama jsem nebyla, nějak to jde mimo mě a ani se mi nic nelíbí no:/

    ReplyDelete
  3. Mám stejný názor, byla jsem po slevách hned po Vánocích a obchody plné, ale dohromady nic. Odnesla jsem si jen jeden svetr a to ještě z obchodu kam normálně nechodím a kam jsem zašla už jen v krizi :D Jo a to tričko z Camaieu mám také, jen modré :)

    ReplyDelete
  4. Ze slev jsem letos taky zklamaná, nekoupila jsem si kromě jednoho náhrdelníku vůbec nic....
    A není to bohužel jen otázka ČR, ale i ve Vídni to vypadá úplně stejně - v HMku ve slevách věci, co vypadají ne jako z minulé sezony, ale někdy ze začátku devadesátých let, všechno takový pomačkaný, se žmolkama...hrůza:/

    ReplyDelete
  5. Já jsem ve slevách nic neobjevila, ale koupila jsem si aspoň basic trička a boty. :D Jinak mi nepadlo nic do oka.
    A pěkné úlovky. Moc se mi líbí botičky!

    ReplyDelete
  6. Já jsem ulovila pouze košili z NY a jsem spokojená :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. boty jsou vážně super :)
    já jsem zatím ve slevách ulovila jen obyčejný bílý svetr

    ReplyDelete
  8. já mám naprosto jasno šedý dlouhý cardigan. Spoléhala jsem na slevy. Nikde nic..... a s hadrama souhlasím, ne teda všude, ale většina je a pokud ne, tak to stojí usilovné hledání a na to jsem moc líná a mám málo času :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já viděla v Mangu a v H&M, ale tam to byla nová kolekce za 599 tuším :)

      Delete
  9. Omlouvam se, ze nebudu komentovat tvoje nakupy, ale me proste uplne nejvic zaujal a dostal ten zaramovany obrazek obezni zeny :D A to vino! Jezis ja bych si dala dobre moravske bile ;) Vsechny fotky jsou moc hezky naaranzovane. A muj jediny tip je nasetrit si na kvalitnejsi veci a nenakupovat v techto retezcich, kvalita je fakt naprd.

    ReplyDelete
  10. Ja jsem čekala, jestli si někdo všimne :D To jsou pohledy, co jsme dostali od přítelovi sestry z Barcelony :D A máš asi pravdu...nakoupit si jednou za čas a něco kvalitního...

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.