Lednová hmotná přání

20140103

Ráda bych se vyhýbala všem těm anglickým výrazům. Přeci jsme v Česku a já nemám ambice psát třeba pro Angličany...Takže je t takový seznam věcí, které bych si ráda během výprodejů pořídila. Samozřejmě je toho mnohem víc, už teď mi došlo, že jsem zapomněla třeba na senzační rukavice z Promodu, ale ono stejně bude všechno vyprodané, než se do těch obchodů dokopu. Takže se asi budu muset spokojit jen s kabátem, který jste mohli vidět v minulém článku. No ale pojďme už k věcem budoucím, k těm, o které žadoním, aby ještě byly v obchodech!
1. Teplá černá bunda - nemám zatím úplně jasnou představu, jak by měla vypadat, ale určitě by měla být teplá a levná, protože peníze na svršky jsou už vyčerpány. Uvažuji i o nějaké péřové, která sice není žádná hitparáda, ale třeba bych alespoň častěji zvedla zadek a šla se ven projít.
2. Černá halenka - nebo tričko, je to jedno, ale potřebuji, aby to bylo naprosto univerzální, kvalitní a vyřešilo to to věčné říkání si "já nemám co na sebe", což se mi stává obzvlášť když jdu někam, kde chci vypadat dobře, ale nebude tam nejtepleji a svetr se nehodí - tudíž delší rukáv je podmínka a výstřih do V je velké plus.
3. Černé sako - klasika, kterou jsem kdysi měla a záhadně zmizela. Nutně potřebuji náhradu, kor když je to zkouškové a já na rozdíl od většiny spolužáků odmítám chodit ke zkouškám v mikině a džínách...
4. Černá čepice - čepice mi naprosto chybí. K černé šále samozřejmě potřebuji černou.
5. Černá (kožená) kabelka - určitě by měla být kožená, i když tahle z Manga není a stejně je naprosto skvělá, ale podle stránek už zřejmě vyprodaná. Neviděl jste jí někdo někde?
6. Šátek - potřebovala bych nějaký široký a s hnědnou barvou (vysvětlení u bodu 10).
7. Stříbrné hodinky - moje zlatá éra pomalu ale jistě končí a pomalu přecházím na stříbrnou. Do budoucna se mi jeví jako mnohem praktičtější.
8. Leopardní boty - to je taková ta věc, do které se zamilujete a nemá to ani moc logický natož praktický důvod, ale prostě to musíte mít, protože to prostě dodá nějakou tu šťávu. O jejich přesné podobě teda zatím nemám představu, ale nejvíc mě asi zaujaly tenisky a to jak Nike tak Adidas.
9. Stříbrné prstýnky - viz bod 7
10. Hnědé boty - tyhle z Manga mě naprosto okouzlily. Černé podle mě nikdy není dost, ale občas bych jí mohla prostřídat a hnědá se mi zdá ideální. Hnědá se totiž taky hodí ke všemu a k tomu ten šátek by byl podle mě úplně ideální, protože hnědá kabelka už by možná byla trochu moc...

Jak to tak vypadá, tak se chystám hlavně do Manga, odkud mám zatím jen jedny šaty, které prakticky nenosím, tak snad tentokrát bude můj lov úspěšnější a většinu těchto přání si splním. Vy už jste vyrazili na slevy? Copak jste ulovili?

6 comments

  1. skvělý seznam, máme podobný vkus:)
    černé sako už nějaký ten pátek sháním a pořád nemůžu narazit na to pravé:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Máš pravdu, je to docela práce. Já mám ještě takovou dost tvarovanou postavu, takže mi málo co padne :/

      Delete
  2. libi se mi uplne vsechno, skvelej styl, jen ty tygrovany boty se mi nelíběj.

    ReplyDelete
  3. Podla mna si si vybrala naozaj pekne nadcasove basic kusky. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, o to se také snažím :) Jen než se k těm slevám dostanu, tak už bude všechno pryč :D :(

      Delete
  4. Ahoj, tvůj look byl zařazen do výběru Nejlepší looky 2013. Gratulujeme!
    Budu ráda, když se mi ozves na marketa.trpisovska@domodi.cz

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.