Barcelona - den druhý (Primark a Mercat de La Boqueria)

20130929

Na druhý den hned připadla návštěva Primarku, aneb jsme parta hlavně nakupující a taky jsme si moc věcí nezabalily a při těch teplotách kolem 28°C se oblečení musí střídat častěji. Primark byl poměrně malý a nabídka nás velice zklamala. Moc neodpovídaly velikosti a tak najít ty pravé kousky trvalo mnohem déle. Navíc jsem se těšila na věci z podzimní/zimní kolekce, ale nenašla jsem tam ani jeden. Nakonec jsem si stejně odnesla plnou tašku, ale čekala jsem trochu jiné úlovky. Zklamala mě i Zara. Věci sice byly skutečně výrazně levnější než u nás, ale mé vyhlídnuté kousky na internetu mě nakonec v reálu moc neoslovily a tak jsem si neodnesla nic. 
Natrefily jsme i na skvělou restauraci s velmi výhodným poledním menu a tak jsme konečně ochutnaly paellu a flan. Pak jsme se prošly až na La Ramblu a dorazily na Mercat de La Boqueria, což je barcelonský trh s obrovským výběrem exotického ovoce, mořských plodů, koření a všech takových věcí. Já byla ve svém živlu a měla jsem chuť ochutnat snad všechno (kromě ovčích hlav). 
Nakonec jsme se prošly až k přístavu, kde nás velmi zaujala plavba na katamaránu za doprovodu jazzové hudby, kde lidé leželi v sítích a měli tak moře přímo pod sebou. O tom ale až zase jindy...
 (babička!)
 (mango-kokos)



8 comments

  1. muselo tam být krásně, i přes to zklamání z Primarku - ale peněženka to jistě uvítala :)
    a zmrzlina ze sangrie mě taky láká:D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Hned bych jela do Španělska!!! :-) A jak už jsem řekla, moc Ti to sluší, Klárko.

    ReplyDelete
  4. miluju Barcelonu!! moc ti to slusi
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  5. Babička a ovčí hlavy :oDD Krásný článek a fotky, hned bych taky někam vyrazila! Jsi boží, těším se na další článek! Veronika

    ReplyDelete
  6. Škoda těch nekvalitních fotek.... Nevím, kdo tě potí, nicméně ví o tom, že v hledáčku máš být ty? :) Na všech fotkách s tebou jsi ty rozostřená a je zamířeno na pozadí.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vím to a taky mě to mrzí,ale co nadělám...těžko všechny budu učit ostřit, to by mě už tuplem nikdo nevyfotil :D Každopádně právě proto bude fotek mé osoby na blogu méně, než kdy bylo.

      Delete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.