new in: brown leather sandals

20130613

Konečně jsem se po týdnu každodenního hledání dočkala alespoň jedné věci. Totiž abyste tomu rozuměli, na mě něco koupit je nadlidský úkol a to hlavně od té doby, co si nechci kupovat každou blbost. Prostě mi nic nesedí. Tečka. Přijde mi, že se všechno šije na chlapecké postavy. V šatech mám stále obepnutý zadek nebo prsa a třeba v pase mi naopak všechno plandá. Všude se prodávají místo triček jen neforemné pytle a místo šatů to samé, jen delší. Materiály by pak byly samostatnou kapitolou. Já jsem s věkem ochotná si připlatit, ale čekám tedy větší kvalitu, ale té se mi stále nikde nedostává. Asi na léto vytáhnu šicí stroj a bude.  Co se týče bot, tak jsem úplně v háji...mám celkem úzkou nohu a tak třeba lodičky jsou opravdu tabu. Už jsem to několikrát oplakala. To samé sandálky, především ty na podpatku. Pásky kolem prstů mi jsou vždy volné a tam z nich lezu ven. Výjimky se ale někdy najdou a já je právě dnes našla v Topshopu. Nejsou tedy užší, ale na těchto páscích mají stáhnutelné řemínky a tak jsem si je nastavila a jupí, mám boty na léto :) Krom toho jsem ještě koupila v Tally pár cetek, hlavně náramky půjdou skvěle k botám. Mám radost :)
Co říkáte na nabídku v obchodech Vy?


6 comments

  1. ty boty vypadají skvěle, takové sháním už opravdu dlouho :)

    ReplyDelete
  2. jsou nádherný :)
    jinak z nabídky bot jsem taky nešťastná, nutně potřebuju černé balerínky, ale sehnat takové, aby na sobě neměly nějaké pitomé "diamanty" nebo jiné ozdoby, a hlavně, aby MĚLY PODRÁŽKU, je prostě nadlidský úkol. Nechápu, proč se všechny boty teď dělají jen jakoby z papíru, jako by to bylo jen pro lidi, co nikam nemusí chodit ale jen se vozí z kavárny do kavárny :D

    ReplyDelete
  3. Krásně jsi to nafotila. A co se nabídky týče....škoda mluvit. Nemám na to, abych nakupovala u "Dolče a banána" :D a podobné značky, a třeba ty šunty, co se prodávají v TW, to je opravdu mazec. V dnešní době je těžké najít něco fajn.

    ReplyDelete
  4. Boty perfektní! Já mám zase dost vysoký nárt, no je to boj, nikdo nejsme dokonalej, neboj ;o) Cetky miluju, jen z Tally Weijl se mi původně "zlaté náramky" a náušnice tak omlátily, že jsou "stříbrné" nebo pro jistotu zčernaly. Tak snad ti z těchto náramků vydrží radost déle, než mě. Hezký den!

    ReplyDelete
  5. Takovýhle botky si pořídím na dovču! Jsou perfektní! :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.