blue peplum

20130426

Dobré páteční ráno! Píšu na mě dost brzy, ale byla jsem probuzena a už se to nedalo zachránit. Fotky jsou sice z rána včerejšího, ale dřív jsem úpravu nestihla. Včera bylo nádherně. Dokonce jsme s kamarádkou obětovaly jednu přednášku a sedly jsme si ven a dodělávaly jsme pár věcí do školy. Bohužel jsem se stihla spálit trochu na ramenech, protože opalovací krém nikdy nebyla věc, na kterou bych moc myslela. Outfit je odlehčený hlavně psaníčkem, to je  tak na ranní procházku, do školy už jsem šla zase s velkou kabelou, ale to Vám asi nemusím povídat :) Každopádně ještě za zmínku stojí sluneční brýle, na které jsem se chodila koukat asi měsíc, ale kamarádka mi dala slevu, takže jsem čekala až do 19.4. a to si pište, že jsem tam hned naběhla. Už jen zbývá doufat, že mi vydrží déle než všechny ostatní, protože ve ztrácení či rozbíjení slunečních brýlí jsem opravdu talentovaná!

/ peplum - Zara / džíny, náhrdelník - H&M / psaníčko, loafers- Primark / sluneční brýle - C&A /






32 comments

  1. Moc hezká kombinace, zvlášť brýle mě zaujaly, o takovém tvaru taky vážně uvažuju, těch totiž není nikdy dost :-)

    ReplyDelete
  2. Ty zkrátka neumíš nosit žádné oblečení ! Neumíš se postavit před fotoaparát a prezentovat to - což bys měla, pakliže máš blog. Sleduji Tě už dlouho, jsi sympatická, normální, obyčejná holka, nic proti Tobě nemám ... Ale neumíš nakládat se svojí "oplácanější" korpulentní postavou, opravdu ne. Věci, které nosíš Ti vyloženě nesluší, omlouvám se, ale můj dojem je neměnný již delší dobu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bohužel musím souhlasit. Když se podíváš na druhou a třetí fotku, tak uplé a ohrnuté džíny z tebe dělají váleček a ruky taky nejsou zrovna zpevněné na takový top.K.

      Delete
    2. Výraz "což bys měla, protože máš blog" mě teda rozesmál. Víš, to nefunguje tak jakože "měla bys vědět, kde je Mongolsko, když máš maturitu ze zeměpisu!". Já vím, ty jako anonym to nemůžeš vědět, ale tady na bloggerovi se žádné zkoušky z pózování neskládají ;)
      Jinak co se týče mého oblékání....co na to říct. Jistě že vím, že by mi slušely nejvíc jiné věci, ale nosit celý rok to samé? Jako tílko ne, i když bylo třicet stupňů? Jo a džíny ze mě váleček nedělají, to by byla zbytečná práce ;) A ještě poslední poznámka - říká se ruce ;)

      Delete
    3. Ale vše je práve o tom, aby člověk zjistil, co mu sluší a co ne. Právě z toho důvodu, že si lidé říkají, že nebudou celé roky nosit to samé vznikají stránky jako Modní peklo. Tílko klidně ano, ale ne takové, co tě stáhne a budou ti z toho ,,téct špeky''. A ještě by to chtělo podprsenku, která sedí. Ta by totiž neměla být pod tričkem vůbec vidět. A ještě poslední poznámka - ruky nebo ruce, nezpevněné jsou tak jako tak :)

      Delete
    4. Tak už anonyme trochu přeháníš, ne? Vážně ještě budeš vyčítat nepadnoucí podprsenku, protože je trošičku vidět čárka košíčku a to ještě proto že se prostě hrbím? No to už bych řekla, že opravdu nemuselo být. A taky mi tedy nepřijde, že by mi tu někde něco teklo. Ruce nezpevněné mám, to ano, ale představ si, že pravidelně cvičím a že to prostě nejde hned a jak jsem napsala, tak ve třiceti stupních si to tílko opravdu vezmu. Jak vidíš, tak jsem si hned nevzala kraťasy ani minisukni, takže řekla bych, ža takhle to byla lepší varianta, abych se neupekla. A módní peklo? No to snad taky nemůžeš myslet vážně. Tečka. Skončila jsem. Jestli tobě ani dalším lidem můj blog nelíbí, tak na něj opravdu přestaňte chodit a najdete si někde dokonalou slečnu, která má 45kg, nohy až do oblak a já nevím co všechno, abyste si tam uspokojili svoje choutky.

      Delete
  3. Moc se mi líbí ty džíny! Super klasika!

    WorldByBella

    ReplyDelete
  4. Já tedy s anonymem, který se neumí ani podepsat, nesouhlasím. Klárka má skvělý vkus a tohle jí opravdu moc sluší.
    Brýle nemají chybu. Já stále hledám nějaké, které by mému kulatému obličeji lichotily, ale zatím nacházím jen malé brýle a žádné dostatečně obří. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji Evi, ale něco na tom asi bude :)

      Delete
    2. To,že s anonymem nesouhlasíš, Ceady, jen potrvzuje to,že ty sama jsi to stejné v bledě modrém, ba možná horší. Ale jo, zastan se přítelkyně.. Dvě tlusté zoufalky. ..... achjo.

      Delete
    3. Viděla jsi někdy Klárku naživo? Asi ne.
      A já možná tlustá a nevkusná jsem. Jedině souhlasím. Takže mě se tímto vzkazem nedotkneš. Ale Klárka taková není. A jen tento vzkaz dokazuje, že jsi ubohá bytost. Nic víc.
      Přeji Ti pěkný den a taky, abys zapla mozek. :)

      Delete
    4. Holky, dotyčná je opravdu ubohá holka. Protože chlap by tohle nikdy nenapsal. A kdo jsi ty, co je soudíš? Nějaká královna krásy. O tom dost pochybuji lemro. Založ si blog a přestaň kritizovat.

      Delete
    5. Haha, jak jsi milý anonyme přišel na to, že jsme se Ceady zoufalky? :D To jsem se vážně pobavila. Kdyby všichni s pár kily navíc byli hned zoufalci, tak to by se už asi všichni posebevraždili :D Věř, že obě dvě máme v životě takových věcí ze kterých se radovat, že zoufalky opravdu nejsme ;) A krom toho, chlapům se křivky líbí ;)

      Ceady a druhému anonymovi děkuji za zastání :)

      Delete
    6. Probůh, Ceady, ty seš trapka, abys hned nepřispěchala s něčím sluníčkovým, viď?

      Delete
    7. A od kdy je trapné zastat se přátel?

      Delete
    8. A to jsem si myslela, že ubozí anonymové chodí jen ke mě. Klárko, nic si z toho nedělej. Jsi kočka a tenhle outfit je povedený. By mě zajímalo, jak se oblékají dotyčné dámy skrývající se za anonymitu internetu..

      Delete
  5. Ty brýle vypadají drsně, vidíš přes ně fakt fialově? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vůbec, vidím přes ně skoro jako normálně :D Ale proti sluníčku přitom fungují skvěle:)

      Delete
  6. jee to je to psaníčko, u kterýho jsem se v Primarku půl hodiny rozhodovala jestli ho koupit nebo ne....a teď jsem na sebe naštvaná :D

    ReplyDelete
  7. Ta předposlední fotka je dokonalá a ne že ne!!! =) sluší ti to

    ReplyDelete
  8. Ty brýle jsou opravdu perfektní, vyplatilo se na ně čekat :)
    Tínka

    ReplyDelete
  9. When some one searches for his essential
    thing, so he/she wishes to be available that in detail, so
    that thing is maintained over here.

    Feel free to visit my weblog; karen millen

    ReplyDelete
  10. Vršek, celkově foto obličeje, jsou nádherné!
    Ale "spodek" oblečení je vážně těžce mimo. Otřesné kalhoty (vážně ti nelichotí!) a ošklivé, rozšlapané boty (jestli nejsou, minimálně tam vypadají).
    Vážně škoda, jelikož z první fotky jsem byla fakt nadšená, děsně ti to sluší! :)

    ReplyDelete
  11. Krasne bryle! Moc ti to slusi :)

    ReplyDelete
  12. Krasne bryle! Moc ti to slusi :)

    ReplyDelete
  13. aaach tak toto je perfektné a strašne ti to pristane! :) úplne ako nejaká celebrita :) a okuliare sú úplne perfektné!

    ReplyDelete
  14. modrá je dobrá a ty ještě vííc:)

    ReplyDelete
  15. Ty brýle ti sluší :)

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway: http://dullsinea.blogspot.cz/2013/04/jarni-giveaway.html a moc mě potěší, když se zúčastníš.

    Hezký den
    Dullsinea

    ReplyDelete
  16. top a kabelka su fajn

    ReplyDelete
  17. Teda, ty anonymní komentáře, to je vážně až neskutečný.
    Mě se líbíš a myslím, že ti to sluší :) Přesně, jak jsi psala, když jako nemám ruce jako párátko, tak se mám v horku pařit v zimní bundě, bych to zakryla? :D
    To triko ti naopak lichotí, ty peplumy krásně zakrývají bříško, to vím z vlastní zkušenosti :)
    A i brýle se mi na tobě moc líbí :)
    Followuju a těším se na další články!

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.