béžová podruhé

20130414

Přeji příjemné nedělní odpoledne. Včera k večeru jsme se byli s přítelem podívat do nově otevřeného centra na Černém mostě a musím říct, že se nám tam oběma moc líbilo.  Možná nám trochu přišlo, že tam bylo až moc neznámých obchodů, ale některé jsme už stihli objevit a oblíbit si je. Já jsem si konečně koupila kilové činky a podložku na cvičení, ale na sebe jsem nesehnala nic. Zato přítel si koupil kalhoty a tašku přes rameno. Nejvíc jsme ale stejně utratili v Globusu, už jsem skoro zapomněla, jaký tam mají velký výběr. Někdy můžu dát tipy na mé oblíbené potraviny, byl by zájem? Fotky jsou použitelné jen dvě, protože pak už začalo jezdit více aut :D Opět můžete vidět můj oblíbený trenčkot, tentokrát s loafers. Byli jste v novém CČM? Jak se Vám tam líbilo?
/ trenčkot - H&M / peplum, loafers - Primark / kalhoty Bershka / taška - Stradivarius /




9 comments

  1. Co jsou loafers, prosím? =)
    Jiank na té fotce podle mě dost splývají kalhoty, ponožky a botky, prd je vidět =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loafers jsou právě ty botky :) Takové balerínky, ale tu špičku nemají tak vykrojenou - spíš jako bačkory. No holt splývají, měla jsem černé silonové ponožky :)

      Delete
  2. sluší to ti :) a určitě bych byla ráda za článek s oblíbenými potraviny, takové mám nejradši :D:)

    ReplyDelete
  3. Miluju články s jídlem, takže jsem určitě pro :)

    ReplyDelete
  4. Nevím no, proč fotíš jeden outfit dvakrát po sobě (vím, že není stejný, ale když máš zapnutý trenčkot tak asi těžko uvidíme co máš pod ním)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Protože jsem to prostě měla na sobě. Nedělám outfity jen pro focení, ale prostě fotím, co přes den zrovna nosím.

      Delete
  5. Globus jsme měli kousek než jsme se stěhovali a nejprve jsem ho zbožňovala a pak jsem na něj zanevřela, protože změnili recepturu mých bezmezně milovaných dýňových housek :D já vím no.. ale co jsem se jich tehdá najedla.. šunka a dýňové housky z globusu, gervais a ledový salát mi dělaly předloni v létě v práci společnost snad denně :)) teď u mě vítězí Lidl :) a sluší Ti to, zas a stále Ti závidím ten peplum top z Primarku ;))

    ReplyDelete
  6. Já se tam trochu ztrácím, je to rozdíl velký, jak to zvětšili
    a spousta polských obchodů, o kterých jsem taky dřív neslyšela

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.