Room details

20121204

Nedalo mi to nevyužít příležitosti, že jsem konečně pořádně uklidila pokoj a tak tu mám pár fotek. Nečekejte žádné zázraky, to si chudí studenti ve svém prvním podnájmu dovolit nemůžou, ale mně se to prostě líbí. Možná bych vše raději ladila do přírodních tónů, ale přeci nepohrdnu modrým kobercem v akci a kovovou postelí od ségry. Tak a teď mi napiště Vy, jak máte zařízený pokoj a jak by vypadal ten ideální?


23 comments

  1. Replies
    1. No slovo krásné už je možná až moc, ale i tak děkuju :)

      Delete
  2. máte to hezky zařízený:)

    ReplyDelete
  3. líbí se mi váš byt :)
    kdyby byl můj pokoj ideální, tak by byl minimalistický, vše v bílé barvě a například povlečení by bylo kontrastní :) momentálně mám ale nábytek, který už se kupoval když mi bylo asi 14, ne že by nebyl hezký, to je, ale už se mi tolik nelíbí a navíc se mi za ty roky změnil styl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo takhle vypadal můj pokoj do 16, pak jsme se s mamkou přestěhovaly a já dostala krásný malý pokojíček a teď už to mám skoro úplně podle sebe :)

      Delete
  4. Můj IDEÁLNÍ pokoj je celý zařízený v trapném levném Ikea nábytku a je vlastně strašně nudný a obyčejný a může ho mít každý, takže straaaaašně neoriginální. Ale neber to!

    ReplyDelete
  5. Moc se mi to líbí. Všechno je útulné, roztomilé, vyladěný každý detail. To přesně mě baví! Fakt parádní byt. Já kombinuju Ikeu, věci z cest a rodinné poklady...mám ráda takový ten originální mišmaš ;-).
    Vivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo kdybych cestovala, tak taky kombinuju věci z cest, musíš to mít pěkné :)

      Delete
  6. Your bedroom looks beautiful, great colors!
    I loved your blog, your pictures are amazing :(
    I'm following you now ♥

    xx,
    talkingpickles.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, thank you, I'm following you back because your blog looks great :)

      Delete
  7. Jé, krásné detaily :) Taky jsem chtěla dělat podobný článek, ale bohužel, ještě tak útulný pokoj nemám, potřebuju nakoupit spoustu doplnků a pořádně to nějak sladit, pořád se mi v tom mém pokoji prostě něco nelíbí :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem ve svém pokojíčku taky měla, tady taky ještě chybí pár detailů, ale i tak jsem moc spokojená :)

      Delete
  8. Krásně zařízeno. :) Mám taky nejraději Ikeu! :D Zbožňuju jejich povlečení s růžičkama, teda sice mám to s růžovýma, ale to s modrýma si chci taky pořídit, miluju jejich vanilkové svíčky, protože ta vůně je prostě nejlepší, jejich krémový pletený přehoz na postel a jednoduché bílé tylové závěsy. Jo, teď jsem ti tak trochu popsala svůj pokoj. :D Je nedávno zařizovaný a je v dost podobném duchu, jako máte byt - hlavně světlé barvy, sem tam trochu černé na "oživení"... ;D jediné, co mi to kazí, je velká červená rohová rozkládací sedačka, na které zatím spím, ale plánuju si koupit postel, nějaké nízké světlé letiště, které si potom vezmu do vlastního... aach jo :D Doufám, že se s přítelem taky jednou dopracujeme ke společnému bytu :) Jak se vám spolu bydlí? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. No podle popisu to máš skvělý :-) Jo, bydlí se dobře, je to super neřešit, že mě přítel doprovází domů a pak se chudák vrací přes celou Prahu zase k sobě domů a taky to vaření a domácí práce jsou celkem sranda :D

      Delete
  9. krásna izba.. fakt vyzerá to tak jednoducho a pritom moderne.. úžasne no.. ja mám tiež izbu v bielej farbe

    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  10. Máš pokoj zařízený moc hezky! :)
    Zvláště se mi líbí ten červený mini budík.

    ReplyDelete
  11. Mně se líbí zátiší s modrým stolke a obrázky (hlavně rtěnky:), nějaké bych pověsila i nad postel.) Iri

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.