Christmas wishlist

20121207

Vánoce už klepou na dveře a já ještě ani nezačala vymýšlet dárky. Jediné co mám rozmyšlené je, co si přeji já sama. Víte, u nás to funguje tak, že si napíšete seznam věcí co chcete, dáte ho rodině a ta si to už nějak rozdělí. Zbytek si musíte koupit sami. Postrádá to veškeré kouzlo, ale naprosto to plní účel -já mám radost, že jsem dostala co chci a ne poutače prachu. Ostatní si nemusí lámat hlavu a strachovat se, že by se netrefili. Jak to máte Vy? Hrajete si na moment překvapení?
Tak tenhle wishlist jsem si sestavovala minulý týden a hned abych ho měnila, protože půlku věcí jsem dostala už k narozeninám :-) Konkrétně tangle teezer od kamarádek, knihu Food styling od mamky a skvělý tyčový mixér s dalšími funkcemi od ségry. Asi jsem byla hodná holka :-) Navíc mám slíbené ještě hodinky a nějakou fajnovou večeři od přítele, takže se moc těším. Celkově si myslím, že jsem to pojala dost prakticky.  Pyžam a spodního prádla není nikdy dost, obzvlášť když už nebydlíte u rodičů, ale s více lidma. Mobil potřebuju už nějakou dobu, jelikož teď momentálně používám přítelův záložní. Chtěla bych zkusit nějaký ten chytrý telefon, protože za chvíli už stejně jiné nebudou, tak ať si zvyknu a jen malá poznámka pro případné rýpaly - telefon si koupím sama v lednu. Parfém J'Adore je sice geniální, ale ten mi asi njikdo nekoupí, takže dostanu jen nějakou levnější toaletku z drogerie, ale to mi vůbec nevadí. Takže tady to máte. Mě tyhle wishlisty poměrně baví, tak doufá, že Vás taky. Máte něco stejného v tom svém?

17 comments

  1. U nás je to hlavně o tom překvapení, překvapení miluju, i za cenu, že třeba nedostanu přesně to, co jsem si přála, pro mě to k Vánocům patří :)
    jinak pyžamo je na mém dopisu Ježíškovi také, dostávám ho skoro každý rok, ale je to praktické :)

    ReplyDelete
  2. My to nechávame viac-menej na náhodu (prekvapenie). Ale sú isté veci, ktoré potrebujeme a tak si ich "vypýtame" a oni sa k nám už od niekoho dostanú :-) Tiež nemám rada dostávanie lapačov prachu a osobne mi robí aj problém vymýšľať darčeky pre ostatných. Minulý rok sme to s ex-priateľom vymysleli tak, že mi povedal sumu "za koľko" a ja som si už vybrala čo som chcela, on to len zaplatil.. Jasné, prekvapenie žiadne, ale mali ste vidieť tú radosť v jeho očiach, že nemusí vymýšľať niečo pre frajerku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to můj přítel je zase přesný opak, já mu dám deset možností a on si vymyslí jedenáctou :D

      Delete
  3. Já taky většinou řeknu to, co chci a to dostanu.. Ale přece jen, aspoň jeden dárek je vždy nějaká blbinka, o kterou jsem si neřekla, abych měla aspoň nějaké překvapení :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já taky většinou od mamky dostanu ještě nějakou tu blbinku, která potěší :)

      Delete
  4. Já taky miluju překvapení a naštěstí bývám převážně překvapená mile :-) I když podobný seznam odevzdávám každoročně a třeba i dostanu to, co jsem chtěla, tak mi stejně udělá radost kde jaká maličkost :-) A doufám, že pyžamo také dostanu, bez toho by ani nemohly být vánoce, i když už všechna ta stará pyžama nemám kam narvat :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No já právě pyžamo nikdy nedostal, takže mám momentálně jen jedno :D

      Delete
  5. tangle teezer mám taky ale mám na něj názor tak 50 na 50. Vlasy sice nevytrhává ale přijde mi že občas je pořádně nerozčešu.

    vacantfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. No já se s ním dnes česala poprvé a musím říct, že přesně toho jsem se bála a taky jsem je česala trochu déle, ale zato jsem jich nenašla půlku v kartáči :)

      Delete
  6. Přeju ti, abys dostala všechno! :-)
    Tereza♥

    ReplyDelete
  7. Haha, zrovna jsem dodělala wishlist a postla ho :D http://theprettydays.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Ta knížka mě hodně zaujala, to se na wishlistech moc nevidí :-)

    Hezká víkend!

    Velká vánoční GIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem hodně přes jídlo no a neboj, mám v plánu jí nafotit ;)

      Delete
  9. Jé tyčovej mixér...ten dostanu k Vánocům taky :D Takovej praktickej dárek, ale docela se na něj i těšim :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.