new in: Primark stuff

20120822

Nejprve bych Vám chtěla poděkovat za takovou hromadu komentářů. Pro někoho je to běžné, ale mně to udělalo velkou radost!
V minulém článku jsem se ptala, jestli byste chtěli new in a většina byla pro. Takže jsem včera po příjezdu ze Znojma vzala foťák a jednotlivé kousky nafotila. Koupila jsem si toho víc, než uvidíte, ale zrovna ponožky nebo gumičky by stejně nikoho nezajímaly. Další co bych dodala, že všechny věci jsou z berlínského Primarku, tak ať se pak nemusíte ptát, kde jsem to koupila ;) S nákupem jsem moc spokojená, ale ještě mi přeci jen pár kousků do podzimního šatníku chybí. Vy už také střádáte něco na podzim nebo stále žijete létem nebo si vystačíte s kousky z toho loňského?

 Peplum top přesně podle mého gusta. Drží tvar a má trochu delší rukávy. Navíc brokátový vzor je jeden z trendů pro letošní podzim.

 Bílou neformální košili z lehkého materiálu ve svém šatníku postrádám už pěkně dlouho. Tahle je možná trochu víc průsvitná, ale na Primark je to ještě dobré.

 Do Německa jsem jela hlavně pro svetry. Nakonec jsem si přivezla pouze tento modrý. Bohužel ta kvalita u ostatních nebyla moc dobrá ani v poměru k ceně. Tenhle mě pak zaujal hlavně krásnou barvou.

 Podzimní šaty klasického střihu budu nosit opravdu hodně. Do práce budou naprosto ideální a ozvláštňuje je tenký žlutý pásek, který na této fotce nevidíte.

 Tohle tričko jsem našla v pánském oddělení za velmi příjemnou cenu - skoro zadarmo. Moc se mi líbí klasická véčka a dostala mě hlavně ta podzimní barva.

 Tohle sako se mi nepodařilo moc dobře vyfotit, ale určitě ho na mně uvidíte více než často. Byl to nejdražší kousek v mém košíku a snad i v celém Primarku, ale musela jsem ho mít. Ten vzor je totiž přímo dokonalý a je i z moc ppříjemného materiálu.

 Místo prostorné kabelky a batohu jsem si přivezla tohle XL psaníčko. Sice do něj nedám láhev s vodou, ale jiné nezbytnosti by neměly být problém. Navíc se mi moc líbí ty zlaté detaily.

 Pásek se zlatou sponou jsem opravdu potřebovala. Tenhle je sice trochu tenčí, než bych si představovala, ale jinak je moc hezky provedený.

 Jelikož jsem si koupila koupila kabelku a boty do zlata, tak jsem si koupila i nějaké zlaté dpolňky.

 Upřímně jsem byla z výběru bot poměrně zklamaná a nakonec jsem si odvezla "jen" dva páry. Tyhle mi úplně nesedí, ale je to na dobré cestě. Snad je brzy rozchodím.

Posledním kouskem, který Vám ukážu jsou tyhle červené tenisky na klínu. Prvně se mi moc nezdály, ale jelikož jsem prostě chtěla bot víc než jeden pár, tak jsem si je  zkusila a moc se mi zalíbily! Budu je nosit tak často, až Vás omrzí a budete je nenávidět.


25 comments

  1. Ten modrý svetřík je nádhernej, ta barva je skvělá :)

    ReplyDelete
  2. Tak ten modrý svetr chci taky :D. Protože je úžasnej!
    Vlastně všechny kousky bych si hned nechala líbit!

    ReplyDelete
  3. Tak na tenhle článek jsem se moc těšila, všechny kousky jsou krásné, můj favorit je hned z první fotky :-)

    ReplyDelete
  4. Páni brokátový vzor bude letos hitem? Mám doma perfektní vintage kousek ze Švédska. Kabátek s nabíranými rukávy a mašlí v pase, právě vzorem podobný prvnímu topu. :-) Teď jsi mě ale velmi mile informovala. :-)

    ReplyDelete
  5. Super úlovky :) Já jsem stále duchem v létě, takže zatím nenakupuji..ale asi bych se měla začít po něčem koukat...:)

    ReplyDelete
  6. Já ještě nezačala nosit letní věci.

    ReplyDelete
  7. Me osobne nadchnul prvni kousek, na ktery bych sice nemela odvahu ho nosit, ale stoji za to :)) ... Jinak cerne boticky chvalim a chapu, ze sis je odvezla i kdyz ti nesedi... Stoji za to :)

    ReplyDelete
  8. krásne veci, závidím :) máš úžasný blog, veľmi sa mi páči :) som nový follower!
    kisses
    www.storyofsmile.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Na začátku září jedu do Berlína a Primarku se přímo nemůžu dočkat. :)

    ReplyDelete
  10. pěkně jsi nakoupila :)) teď se zrovna vracím z Berlína ( teda spíš čekám několik hodin na Florenci :D ), a taky jsem se v Primarku pořádně vyřádila :D byly jsme tam dokonce dvakrát, jednou to nestačilo:D a nad tím psaníčkem jsem přemýšlela asi deset minut, ale nakonec jsem ho nevzala, moc bych ho neunosila protože s sebou pořád tahám milion věcí:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já ho asi taky nebudu moc nosit, ale za tu cenu jsem přestala váhat :)

      Delete
  11. krasny veci, ani jsem nevedela, ze je Primark uz i v Berline. a jaky tam jsou ceny? je stejne levny, jako jsou ty v Anglii?

    ReplyDelete
  12. ten sveter má úžasnú farbu a tiež sa mi páči psaníčko a náušnice :)

    ReplyDelete
  13. Moc se mi líbí první top a taky to psaníčko :)

    ReplyDelete
  14. skvělé věci sis pořídila! už se těším, až je uvidím v outfitu ;)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.