Berlin

20120819

Včera o půlnoci jsme se šťastně vrátily z Berlína. Píši záměrně tvrdé Y, protože nás jelo pět ženských a byla to pořádná dámská jízda. Jak jsem psala, hlavním cílem byl Primark a nakonec to byl cíl jediný. Každá jsme si přitáhla minimálně 2 tašky plné oblečení a doplňků. Musely jsme dokonce jít nakupovat na dvakrát a pak nákup cpát půl hodiny do kufru u auta, ale vyplatilo se a teď už se jen kocháme. Hlavním fotografem byla moje sestra, ale já jsem také něco vyfotila a nakonec je z toho poměrně dlouhý článek. Teď jdu zase rychle balit, ale vrátim se už v úterý. Tak se zatím mějte a dejte mi v komentářích vědět, jestli by byl zájem o new in. A chtěla bych poděkovat těm, kteří se mě ptali na formspringu. Můžete v tom pokračovat ;)
 upekla jsem na cestu macarons a mamka je takhle hezky zabalila

 ségra s Maruš nám zase nechaly udělat tahle stylová trička

 tady jsme si dávaly první kafe - moc milí zaměstnanci

 berlínský Primark je prý jen slabý odvar toho londýnského, ale mně to uřpímně stačilo

 Berlín nemá jen Primark jako Londýn ale i double deckery

 tak tady někde jsme se nacházely; z centra jsme neviděly ani prd

 muslea jsem ochutnat toh skořicového šneka a byl výborný; zato kafe bylo přímo odporné; vůbec jsem to nepochopila - všechny jsme ho měly odporné!!!

 koukali na nás jak na blázny, ale my jsme se s tím prostě musely vyfotit

a abyste neřekli, že jsem kupovala jen hadry :)

P.S.: Ségra natočila i nějaká videa, tak mi kdyžtak napište, kdyby byl krom new in i o ně zájem.

24 comments

  1. na tenhle článek jsem se těšila, zítra tam totiž jedu taky :) moc se těším, na všechno, ale ze všeho nejvíc asi na ty nákupy ( a taky na oreo milku :DD )

    jak to, že bylo kafe hnusný?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně nevim, ale Anet tam rozmixovali jen led a trochu mlíka a to chtěla vanilkový frappucino.....nic nemělo tu danou příchuť a všechno bylo tak divně vodový.....

      Delete
    2. Jo a Berlín si moc užij a nevynech památky jako my ;)

      Delete
    3. děkuju :) budu tam 5 dní, takže projít památky je povinnost :D

      Delete
  2. Oreo Milka? To jsem ještě neviděla :-D A new in rozhodně chci :)

    ReplyDelete
  3. Do Primarku bych se taky chtěla podívat... A jinak new in bych určitě chtěla vidět!!! :)

    ReplyDelete
  4. Bylo to legen....počkej si......dááááárnííííí! Videa jsou super, fotky ještě lepší! Právě si vyklízim skříň, nemám ty čtyři tašky kam dát :))) Moje karamelový frappuccino bylo k smíchu, StarbuckS sucks! Vůbec se nemůžu hnout, zvlášť po okružní jízdě pro otrlé nočním ústeckým okolím. Doufám že už nikdy neuslyšim Liškovo "hnedle medle drž se tak někde mezi spíš vpravo", "padáme vocaď" nebo"přepočívám trasu". Celé dobrodružství bych ukončila zvoláním "třikrát hurá neplánovaným nočím výletům přes Milešovku (možná ;) do země zaslíbeném, medem, mlékem a strdím oplývající - Velemína". Shopping crew forever a Primarku zdar! - "Džen"

    ReplyDelete
  5. ja sa chystám o tri týždne, juuuu!

    ReplyDelete
  6. prosím new in! :) a tda Berlín, i když pouze nakupovací, ti velice závidím :)

    ReplyDelete
  7. haháááá :D díkybohu, nejsme s kamarádkou jediný úchylačky, který vždycky z Primarku přivážej x mega tašek :D v tom berlínském jsme byly asi před měsícem a byly jsme na tom podobně :D ale na londýnskej to fakt nemá!
    new in určitě udělej, zajímá mě, jestli sis nekoupila něco co mám i já, páč vkus máme dost podobný :)

    ReplyDelete
  8. tak ty tasky jsou paradni :D uplne se tesim do toho londynskeho primarku :))) new in urcite chceme a i to videjko :))

    ReplyDelete
  9. Ty jo, všichni teď mluví o Berlínu a mě to vůbec neláká, ale docela škoda, fotky vypadají parádně a podle tašek asi super nákupy :D Jinak mi je líto toho kafe, sice nevím, co to je za druh nebo v jaké kavárně to bylo, ale tak stane se :(

    ReplyDelete
  10. Bylo to fakt naprosto úžasný, takovej víkend jsem potřebovala a moc vám za to děkuju :-) Dneska jsem si taky protřídila a uklidila hadříky a už jsem zjistila, co mi ještě chybí a co jsem si měla ještě koupit :-D Třeba místo těch růžových by se mi i hodily modré botičky :-) A taky bych ještě šla do svetříků. No každopádně shopping byl ukončen s adrenalinovou cestou domů s liškou a liškou :-)))) Anet patří velký obdiv, že to uřídila. A vám, že mám takové úžasné kamarádky, s kterýma prostě vydržím klidně celej den aniž by jsme si lezly na nervy :-D Takže doufám, že si to brzo zopákneme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No já jsem zase zjistila, že sem si koupila 5 (slovy pět !!!!)těch bílejch topů bez ramínek a jen jeden černej, tak mě to teda pěkně sere... Včera jsem prala tu Gagu a přežila to (aby ne, za 10 euro :D) - Džen

      Delete
  11. Jo, sem se zapomněla podepsat :-) Šehy :-)

    ReplyDelete
  12. jo chceme new in! asi všechny budeme blednout závistí ale prostě jo! :D

    ReplyDelete
  13. Příště se Vám nenápadně nacpu do kufru :-)

    ReplyDelete
  14. V Berlíně je vždycky nádherně, mám to tam moc ráda ;)
    Jinak super fotky ;)

    ReplyDelete
  15. Clara, to mam taky vzdycky stejne :D mmm ja na tu milku jeste nikde nenarazila, ovsem nejlepsi je ta primarkova fotka :D

    ReplyDelete
  16. Tak tomu říkám MEGA nákup! To by mě zajímalo, co je v těch taškách :-)

    WorldByBella

    ReplyDelete
  17. krásné fotky, užasný Berlín :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.