Ples

20120121

Byl prostě skvělý. Sice mne možná na malou chvilku zamrzelo, že jsem nebyla za princeznu a dost velkou dobu jsem brečela, protože mi kadeřnice zvorala účes (na fotkách už je trochu upravený), ale rozhodně mi to nezkazilo náladu a tak jsem si večer moc a moc užila. 
Toto je jen malá várka fotek ze ségřiného foťáku. Někdy (možná) dodám i fotky od fotografky.


 s maminkou


 toto je asi jediná fotka, na které jsou vidět záda šatů, která jim dodávala šmrnc.

 se ségrou

A jako bonusovou tu mám fotku v šatech na předtančení :)


A pak se šlo pařit až do bílého rána :)

21 comments

  1. ty šaty jsou krásné :) i ty na předtančení :)

    ReplyDelete
  2. Krásná jsi...
    Mě čeká maturitní ples za měsíc a ani já nebudu mít šaty jako princezna, protože se těším na to, že si zatancuji... Ani mě to moc nemrzí, že nebudu za princeznu, protože si myslí, že by mi přítel nejspíše neodpustil, kdyby si se mnou nemohl na mém maturitním plese řádně zatančit a asi by to mrzelo i mě... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem také chtěla tančit, ale nakonec na to stejně nebyl čas. Stihli jsme jen jeden tanec, tak snad budeš mít větší štěstí :)

      Delete
    2. Jen jeden tanec? To je škoda... Já myslím, že v našem případě jen u jednoho tance nezůstanem, přítel je vášnivý tanečník a už nyní slyším, že jestli neprotančíme celou noc, nejdeme domů...

      Delete
    3. No přítel taky rád tancuje, ale jak říkám, čas prostě nebyl.

      Delete
  3. Náhodou já velice oceňovala, že jsi jako jedna z mála neměla dortový šaty :) 99,9 % holek v nich stejně neumí chodit nebo se v nich necítí a pak co chvíli loví prsa všude možně a nevypadá to pěkně ;) :D Ty Tvoje šaty byly naopak krásně elegantní a se super šmrncovním rozparkem, co na těch fotkách teda není vidět :D A ty šaty na předtančení vypadaly trochu líp zdálky - ale předtančení jste měli nádherné a ten nástup taky!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé! To by mne nenapadlo, že tu budu mít komentář od účastní...moc lidem jsem o blogu neříkala, ale Tvůj komentář mě moc potěšil :) Děkuju!

      Delete
  4. šaty jsou krásné =) mnohem lepší než všechny ty dorty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :) Mě se líbily i některé ty "dorty" :)

      Delete
  5. Moc ti to slušelo! Měla jsi krásné vlásky, vůbec bych kvůli tomu nebyla smutná.. :) a ty šaty, co jsi měla na předtančení jsem já měla na svém maturiťáku.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakt? :D No my jsme si je kupovali hromadně, takže jsme si ani moc vybírat nemohli, ale budu ráda, když mi zůstanou :)

      Delete
  6. Neblázni! Vůbec nebud smutná z toho, že jsi neměla princeznovské šaty :) Já si to "užila" na závěrečné v tanečních a na maturitní večírek to určitě znovu neplánuju, tančí a chodí se v tom hrozně :D Zvláště na záchod.
    Slušelo ti to moc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo je pravda že na záchod se mi chodilo oproti holkám dobře :D

      Delete
  7. máš krásný účes a moc ti to sluší;) a taky jsem neměla princeznovské šaty, ale aspoň jsem neměřila metr krát metr jako některé spolužačky a pak jim na ty šaty akorát pořád někdo šlapal:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju :-) No je pravda, že holky byly takové nervní, že jim na ně furt někdo šlape...

      Delete
  8. ta treti fotka je krasna,moc ti to na ni slusi!

    ReplyDelete
  9. Moc ti to sluší. A ten účes je taky moc pěkný! :-)

    ReplyDelete
  10. Moc vám ty maturiťáky závidím :) My jsme měli jen stužkovák na téma disco a pak jen takový sezení v hospě po maturitě :/ A moc ti to slušelo, po zpackané práci kadeřnice ani stopa ;)

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.