20110520

Včera jsem se nechala inspirovat Simply Breakfast. Každý den tak budu fotit tu svou snídani a k ní i random fotky z dne. Myslím, že to bude fajn.

Ulice v centru Prahy. Do toho klidu bych se klidně přestěhovala.

Snídala jsem banán, bílý jogurt a směs vloček. Nosím stále to samé pohodlné. Strávila jsem dokonalé odpoledne s Adamem. Dostala jsem od něj krásnou gerberu a na oplátku jsem ho pozvala na nejlepší zmrzlinu v celé matičce Praze. Koupila jsem si super pohodlné boty do fitka. Nakoupila jsem v mém nejmilovanějšim obchodě s potravinami hned po Marks&Spencer. Zdravá výživa je fajn. Měla jsem se fajn. Taky jste se měli fajn? :)

Translation: I had banana, white yoghurt and mix of flakes for breakfast. I'm still wearing the same comfortable clothes. I had a great afternoon with Adam. I got a nice Gerber from him and in return I bought the best ice cream for us. I bought really comfortable sport shoes and some healthy food. I had a perfect time. Did you have good time too?

9 comments

  1. pěkně vypadá ta tvá snídaně!
    A ta zmrzlina!
    Taky bych měla skočit do obchodu se zdravou výživou... kuskus je na léto skvělý!

    A moc děkuju za komentář, potěšil mě! :)

    P.S.: Jen doufej, že neřekne přítel jednoho dne: "Co kdybych tě, Nebeská, oběsil?" :D:D

    ReplyDelete
  2. úžasné fotky :)
    takové mám ráda :)!!!
    Pomalu začínám mít hlad, takže si asi zajedu do města pro pěkně zdravý oběd :D. Doma zeje lednice opravdu prázdnotou :)... A začnu se po Tobě opičit :)

    Botičky jsou pěkné :). Uvažuju, že když se nedonutím jít v tomhle pařáku na kolo, tak si skočím alespoň do fitka. A to se těš na velice podobný post, jako máš teď ty :)

    ReplyDelete
  3. Snídaně - mňam. Zdravá výživa je nejlepší. A do té ulice bych se s radostí nastěhovala vedle tebe:-))

    ReplyDelete
  4. no tak já s vysokou pravděpodobností budu taky sama doma u televize a přitom si budu chřoustat zeleninu :D. Ondra se totiž zase naštval. Takže na otázku, jestli večer přijede, odpověděl "nevím".:D

    A zdá se mi to nebo jsi změnila rozměry fotek? protože takhle se mi to moc líbí!

    ReplyDelete
  5. fotka ulice v Praze je strašně moc skvělá!

    ReplyDelete
  6. tie nohavice su ake paradne!)

    ReplyDelete
  7. Country life má super věci ale trochu mě mrzí že jsou vlastně součástí určité skupiny věřící (a taky znám o jednom z jejich členů smutný příběh, který v jednom z obchodu začal kdysi pracovat)... prostě jako kdyby ten kdo chce žít eko a bio musel mít i separatistické tendence filosofické a nakonec životní. No nic. Jinak za vajahit bojuju! Setkala ses někdy s lidmi, kteří měli pocit že se s tim určitě vařit nedá protože to prostě neni vajíčko? Jenže k čemu vejce tam kde nepotřebuješ vejce ale spíš lepidlo? A pak se pokazí recept kvůli málo mouce a přesto za to muže vajahit :D no nic, rozčiluju se

    ReplyDelete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.