Týden v obraze

20150626

Po delší době přeji krásné odpoledne. Jak to tak bývá, plány občas nevyjdou, jak si člověk představoval a tak se k článku dostávám až dnes. Poslední dobou mám dny co se týče kulturních akcí pěkně nabité a tak mě teď nepříjemně zaskočilo to, že jsem v Olomouci nejspíš nastydla. Alespoň mám konečně čas na článek. Za posledních devět dní jsem stihla oslavit dvoje státnice, navštívit nespočet kaváren, 2x navštívit kino, 1x divadlo, 1x fotbalový zápas a navštívit Olomouc, kde se mi podařilo jít spát až v šest ráno. To celé mě vede jen k tomu, že jsem se svým životem v posledních dnech opravdu spokojená a moc si vážím toho, že si tohle všechno můžu dovolit a to ani nemluvím o nedávném výletu do Vídně a koncertě 1D. Teď už ale k obrázkům ... většinu jste už sice mohli vidět na instagramu, ale tam moc "čtenářů" nemám.
 oslava státnic přítele v punkerském stylu v Yes Burgeru / oslava kamarádky s vínem a domácí limonádou v Cafe Havran

stále poslouchám všude One direction :D a miluju to nové tričko z Primarku / nejlepší káva v Kavárna pražírna

zdravá strava a také levná - to je ovesná kaše / je ze mě teta a tohle je moje nádherná neteř Linda

nejlepší mrkvový dort v Jazz Fresh Café v Olomouci / fotbalový zápas na Euru hráčů do 21 let mezi Anglií a Itálií - v popředí hvězda Harry Kane

Jinak v kině jsem byla na Mimoních a moc jsem se pobavila a to i když animáky nemám moc v lásce. Líbil se mi i Vincentův svět, hlavně protože šlo zase o trochu jiné prostředí a typ filmu. Viděl jste někdo něco z toho? A byl někdo také na zápase v Olomouci? :)

2 comments

  1. Tak když vidím to cappuccino z Pražírny, tak se snad konečně rozhoupu a zajdu tam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě, kávu mají opravdu úžasnou a dej si k tomu kokosovou kuličku ;)

      Delete

Děkuji za komentář!

Latest Instagrams

© Poslední nok. Design by Fearne.